facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen interieur & doe het zelf

Jansen interieur & doe het zelf

Info

In onze doe-het-zelf vestigingen kan je kiezen uit een uitgebreid gamma van producten en gereedschappen van kwalitatieve merken. Alles wat je als doe-het-zelver nodig hebt.

Vestigingen in Meeuwen & Riemst
Contactgegevens zie 'info'



"Janssen Interieur is een ruime toonzaal van keukens, dressings, maatkasten, deuren en badkamers en dit allemaal tegen een budgetvriendelijke prijs. Met ons gemotiveerd team staan we u bij te staan bij uw droomproject. Samen met zijn zusterbedrijf, Bouwmarkt Janssen, kunnen wij de klant van A tot Z bijstaan."
Adres:
Telefoonnummer: 011790320
Stad: Meeuwen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Jansen Doe het zelf, Jansen Meeuwen folder, Jansen Doe-het-zelf Opglabbeek, Jansen afwerking Meeuwen, Jansen Bouwprofessional, Jansen bouwmaterialen, Jansen Riemst, Janssen binnendeuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GNB bvba GNB bvba 2 km Chappen - vloeren - tegelen - renovatiewerken - isolatiewerken door een opgeleid team...
T Collectief Tattoo Studio T Collectief Tattoo Studio 2 km Wij hebben genoten van een laat ontbijt! Heel lekker en ruim. Gezellig en ook zeer vr...
Recensies
Zeer correct, zeer vriendelijk, houden zich aan afspraken en goede service! Prijs-kwaliteit ook top! Een aanrader!
Zeer lange wachttijd. Ongeacht de hoge prijzen is de kwaliteit niet waard. Heel jammer. Achteraf bij betaling hebben ze ook niet eerlijk open kaard gespeeld. Bij montage door hun betaal je waarschijnlijk minder btw. Dit was niet gecommuniceerd. Waardoor wij gekozen hadden voor zelf te monteren ivm de hoge prijzen. Bij de betaling kon ik het ook niet meer aanpassen. Dit noem je toch niet klantvriendelijkheid? Al met al zal ik er nooit meer iets kopen. Jammer.
Wij wensen een prijsofferte, maar kregen de melding van de verkoopster dat dit te duur zal zijn voor ons, en dus geen prijsofferte gekregen. Alleen documentatie van een leverancier en daar moeten wij het maar bekijken en mee doen. Verder ook zeer onvriendelijk.
Zeer slechte service! Eerste keer daar geweest voor onze badkamer en hebben meer dan een maand gewacht op een offerte!! Nu dachten we laten we hen nog een kans geven en een offerte vragen voor deuren... Maar hier krijgen we zelfs niets van offerte ook niet na jullie te mailen met de vraag waar de offerte blijft! Als het niet genoeg oplevert, wees dan gewoon eerlijk en zeg daar beginnen we niet aan! Ik raad jullie aan niemand aan want als je nog niet eens tijdig een offerte kan afleveren verwacht ik dat de naservice nog slechter zal zijn. Het is dat ik een ster dien te geven, maar zou er liever geen geven!
Aanrader. Mooie interieurwinkel en fijne zaakvoerster Hilde. Alles wordt correct geplaatst conform afspraak en dit met stipte opvolging. Petra en ik zijn "Happy".
Zeer mooie toonzaal voor heel je interieur, ze zijn er zeer vriendelijk en geven je een professionele begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid