facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansegers/Kamiel

"Zorgeloos verkopen?Met Tijl Jansegers natuurlijk!Bij ons zijn mensen geen nummer: eigenaars én kopers mogen rekenen op een persoonlijke aanpak. Verkopen vraagt inspanning en creativiteit: kantoor Tijl Jansegers presenteert eigendommen snel en efficiënt aan een groot publiek van potentiële kopers. Er is een voortdurende uitwisseling van klanteninformatie tussen de kantoren, en dossiers worden van a tot z opgevolgd. Daartoe staan niet minder dan 14 medewerkers in 4 kantoren - in Herdersem, in Aalst, in Denderleeuw en in Dendermonde - steeds tot uw dienst."
Adres: Pontweg 113 , Herdersem 9310, BE
Telefoonnummer: 053 70 38 05
Stad: Herdersem
Route: Pontweg 113
Postcode: 9310


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DVC Grond en Afbraakwerken Bvba DVC Grond en Afbraakwerken Bvba 1 km Antwoord niet op een offerte aanvraag.
De Backer/Bart De Backer/Bart 2 km "Loopbaancoaching met VDAB loopbaancheques in Aalst door Bart De Backer."
Recensies
Zeer onbekwaam bedrijf. Van de ene naar de andere persoon gestuurd, massaal veel contact proberen te leggen omtrent een bod uit te brengen, maar geen reactie. Wanneer er dan eindelijk reactie kwam, waren we te laat om met een bod te komen. Enige vorm van serieuze communicatie was helaas niet mogelijk. Tot we eind vorige week te horen kregen dat onze oh-zo-bekwame contactpersoon op vakantie vertrok en ons bod dus niet heeft overgemaakt. Mooi zo... Totaal niet tevreden dus!
Panden zonder vermelding van EPC, zonder stedenbouwkundige bestemming, zonder vermelding van overstromingsgevoeligheid, enz. Werkelijk ongelooflijk hoe dit bureau alle regels aan zijn laars lapt. Als u een onverkoopbaar pand hebt moet u waarschijnlijk hier zijn om een koper te vinden, maar als koper bent u maar beter op uw hoede. Ik kom later nog wel eens terug op de site om te kijken of er verbetering te merken is, en dan pas ik de recensie aan.
Jullie verdienen zelfs geen 1 ster! Want elke keer by jullie immo hebben nooit kans dan nog tegen eigenaar zeggen dat het risico te groot was..we hebben alletwee vast inkomen zijn altijd goeie huurders qua betalingen en dergelijke! Wij zien diep teleurgesteld en heel kwaad! En op social media zal het komen!
Hele duidelijke communicatie met jonas nelis. Vlotte samenwerking, en altijd een vriendelijk woord.
Samen gewerkt met Niels, werkt vlug en efficiënt. Tevens zorgt hij voor duidelijke communicatie naar zowel de koper als de verkoper. Blij dat ik voor Tijl Jansegers gekozen heb om de verkoop van de woning te regelen. De samenwerking verliep vlot. Zeker aan te raden.
Afspraak maken en makelaar zelf niet aanwezig, onprofessioneel kantoor! Zever, uw secretaresse heeft duidelijk donderdag gezegd, Uw secretaresse had ook al onze gegevens doorgekregen, een telefoon op woensdag was ook een kleine moeite, probeer het niet te verbloemen U of uw secretaresse zijn duidelijk in de fout gegaan, het was een kleine moeite om tot daar te komen maar daar wilde U of Uw collega niet op ingaan. Ben niet de enige als ik de reviews bekijk trouwens! Zit ook in de verkoop en bel mijn klanten altijd vooraf op, nooit problemen. Praatjes verkopen….
Via tijl een appartement gehuurd. Op zich alles in orde daarmee. Bij de afsluiting van het contract slechte communicatie met wat we wel of niet moeten doen. Ook een huis bezocht om te kopen, de agent met wie we toen een afspraak hadden was totaal onvriendelijk en heeft 0 uitleg gegeven. "Kijk maar eens rond" en dat was het. Vragen kon hij niet op antwoorden. Dus afhankelijk van wie je voor je neus krijgt kan je ervaring goed of slecht zijn.
Zéér slechte ervaring, op hun aanraden toch een bod uitgebracht op een woning. Ter verduidelijking, mijn bod was véél lager dan de vraagprijs, vandaar op hun aanraden. Na het uitbrengen van het bod geen feedback of reactie. Na tal van telefoontjes, steeds dezelfde uitleg – verkoper was niet tevreden, we nemen opnieuw contact op met de verkoper en bellen je asap terug. Tot op de dag van vandaag…uiteraard geen feedback, niet op mails of voicemail berichten. Hoe onprofessioneel kunnen “bedrijven” werken, geen feedback geven is het slechtste in elke ondernemingsvorm en nog 100 keer slechter voor wie zich focust op verkoop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid