facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Gevers BVBA

Jan Gevers BVBA

Info

Jan Gevers bvba is een totaalleverancier van hoogkwalitatieve producten voor de bakkerij. Met kennis en expertise sinds 1964, is Jan Gevers BVBA vandaag een gespecialiseerd toeleverancier voor de Belgische bakkerij en foodsector.

Adres: Ambachtsstraat, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014 34 70 70
Stad: Mol
Route: Ambachtsstraat
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Jan Gevers Folder, Jan Gevers Openingsuren, Jan Gevers Wechelderzande, Jan Gevers Facebook, Jan gevers vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boeuf dEnnal Boeuf dEnnal 2 km Heerlijk Ardeens vlees aan economische prijzen.Winkel is iedere vrijdag open van 09:3...
Recensies
Voor producten om je ambachtelijke winkel naar een hoger niveau te krijgen moet je bij Gevers zijn! Vraag zeker naar Sven Schreurs. Hij is ondernemend, denkt mee in je bedrijf in de positieve zin en weet alle nieuwe ontwikkelingen. Wij bestellen speciaal bij Gevers omdat Sven de beste service bied.
Een van de grotere, zoniet de grootste groothandelaar van bakkerijgrondstoffen in de Kempen. Aan de groothandel is ook een winkel verbonden, waar je als particulier ook kan winkelen.
Vriendelijke mensen ! Groot aanbod
Slechte bediening. Onvriendelijk mensen!
Alles voor bakken en benodigdheden
Snel voor het lossen jammer dat ze niet in het Frans willen spreken met de Walen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid