facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JAM

JAM

Info

Lunch & Lounge
Food & Drinks

Geschiedenis

Bij JAM worden snelle, maar smakelijke, pure gerechten in een hip en trendy lounge kader geserveerd, afgehaald of uitgeserveerd. JAM staat garant voor een kwalitatief, lekkere en sfeervolle ervaring.

Adres: Boomstraat 78/003, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 033367502
Stad: Bornem
Route: Boomstraat 78/003
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Lunch Puurs, Ontbijten in de buurt Puurs, Brunchen in Bornem, Ontbijt Londerzeel, Seventy4 Bornem, Ontbijt Weert, BAST Bornem, Ontbijt aan huis Puurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baroque Baroque 12 meter Met bongo bon gaan eten. Je krijgt zeker genoeg. Zeer lekkere confituur. Is ook mogel...
BoutiqueBornem BoutiqueBornem 125 meter Sinds november 2011 is het vroegere "Bizaar" omgedoopt tot "Boutique". Deze veranderi...
Biestro H-eat Biestro H-eat 964 meter 2022-03 Voor mijn 73ste verjaardag er terug geweest. Nog steeds een aanrader. Weer ze...
Recensies
We kwamen aan voor openingstijd en hadden niet gereserveerd, ondanks volboekt zeer uitzonderlijk toch een gezellig "wachtplaatsje" gekregen. Echter nog steeds vlot bediend met hemelse koffie, lekkere bagel en een pérfect zacht gekookt eitje. Uitstekend!
Mijn vriendin nam een smos kaas en ik nam de mexicaanse salade. Ik kan de mexicaanse salade zeer hard aanraden! Vriendelijke bediening, tof interieur en heerlijk eten!
Vriendelijke bediening lekker origineele gerechten alles lekker vers
Fijne locatie, originele en lekkere gerechten en supervriendelijke bediening. Absoluut een aanrader!
Voor elk wat wils, keuze uit verschillende dranken en ruime keuze om voor een lekkere lunch. Gezellig en een goeie ontmoetingsplek Rolstoeltoegankelijkheid: Er is een lift aanwezig Speciale dieetwensen: Indien je geen suiker mag eten bvb. kan je dit vermelden en dan houden ze er rekening mee
Leuke plek voor een ontbijt of lunch. De bediening was voor een vriendelijk. Broodjes met Carpaccio zeer lekker en knapperig.
Fijne ontbijt/lunchbar in hartje Bornem. Beetje zoeken want het ligt een verdieping lager dan de straat maar zeker een bezoekje waard!
Heerlijke gegeten en bovenal een erg bekwame bediening. Stuk voor stuk vriendelijk en attent. We waren met een groep van zes en ieders eten, van wrap tot american pancakes zagen en smaakten erg goed! Zelf had ik de geitenkaas salade. Zeker een aanrader! Tot de volgende :
Lekker & gezond lunch -en ontbijtadres. Heerlijke koffie's, salades, stoere boterhammen... Regelmatig nieuwe suggesties.
Mega lekkere strawberry Mojito! Bovendien een ruime keuze aan originele gerechtjes zodat er voor ieder wat wils is. Personeel is altijd vriendelijk en enthousiast!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid