facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaguar Liège

Jaguar Liège

Geschiedenis

Vos conseillers commerciaux :
Land Rover : Cédric Legast
Jaguar : François Randaxhe
Jaguar Land Rover : Brice Debergh
Assistante commerciale Jaguar - Land Rover : Cindy Martini



"Concessionnaire officiel Jaguar et Land Rover dans votre région : deux marques prestigieuses sous un même toit. Découvrez toute la gamme Jaguar et Land Rover dans notre vaste showroom. Nous vous proposons également un large choix de modèles d’occasion, tous certifiés ‘Approved’. Le label ‘Approved’ vous garantit que la voiture répond aux critères de qualité les plus exigeants. Pour vos entretiens et réparations aussi, vous pouvez compter sur le service professionnel de techniciens qualifiés et spécialisés. Outre des installations modernes, nous disposons également d’un département carrosserie certifié."
Adres: Rue Princesse Astrid 2, 4671 Barchon, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 042540808
Stad: Barchon
Route: Rue Princesse Astrid 2
Postcode: 4671


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Land Rover Liège
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Land Rover Liège Land Rover Liège 9 km Vertaald door Google Rozen Origineel Rosen
Recensies
Super en vriendelijke klantgerichte receptie en behandeling. Goede, heerlijke service en raadgevingen. Proficiat aan het Jaguar Team !
Verkopers vriendelijk,.maar.een verkoper niet plant vriendelijk service heel goed
Hoewel we de moeilijkheid voelen om op korte tijd afspraken te maken maar dat is momenteel overal zo, is de service van kwaliteit, de relevante informatie, het professionele onthaal en het wijze advies. Ik vertrouwde op een bandenwissel op een F-Type en had de aangename verrassing een factuur te zien met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Dienst na verkoop.. en SHAMELY Workshop.. Nog nooit zo'n slechte ontvangst gehad aan de telefoon..
Dit is de 2e keer dat we daar geïnteresseerd zijn in een voertuig en de 2e keer dat we in een vacuüm blijven... zonder enig nieuws wachten we nog steeds op hun aanbod voor het bergen van ons voertuig... jammer dat er geen zal zijn 3e keer en net als de 1e keer halen we onze auto elders. Bedankt voor je antwoord, vraag het misschien aan meneer Beghain die voor ons zorgde en die op vakantie ging, hij verzekerde ons van een follow-up door zijn collega... voor het bergen van een XF en de aankoop van de e - tempo dat u momenteel beschikbaar heeft.
Sinds enkele maanden probleem met mijn wekker Op mijn Jaguar xe Ondanks dat ik geen date heb Ik werd als een koning ontvangen ondanks de overbelasting van het werk van de garage mijn voertuig werd gerepareerd en het probleem opgelost .. en nog beter het slot wat een probleem opleverde werd onmiddellijk vervangen ..... Ik bedank de garage en ik kom snel terug….
Catastrofale klantenservice. Constant gebrek aan respect met een neerbuigende air. Ik raad ten zeerste af om een ​​garage te hebben.
Uitstekende ontvangst, vriendelijk en gekwalificeerd personeel, altijd goed advies.
Geweldig welkom en zeer goede service. Zeer aangenaam en vriendelijk personeel.
Het personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid