facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaguar Asse

Info

Vragen over proefritten, speciale voorwaarden, tweedehandswagens, onderhoud of een financieringsaanvraag? We helpen u graag bij Jaguar Asse.



"Land Rover Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat ondertussen al meer dan een halve eeuw bestaat. Het dealership beschikt over een grote showroom en heeft steeds meer dan 150 nieuwe- en tweedehandswagens ter beschikking in verschillende kleuren, uitvoeringen, opties en accessoires. In het ruime, goed uitgeruste atelier en de carrosserie staan onze werknemers dagelijks klaar om de klanten op hun wenken te bedienen. Land Rover Asse beschikt ook over een eigen carwash en een afhaal- en brengservice."
Adres: Nerviërsstraat 93, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02 454 06 23
Stad: Asse
Route: Nerviërsstraat 93
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Land Rover Asse tweedehands, Jaguar F-Pace STOCKWAGENS, Landrover Asse, Jaguar F-Type Asse, Jaguar garage, Jaguar Vernaeve, Jaguar E-Pace, Van Vaerenbergh Asse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Direct Auto Direct Auto 195 meter Vriendelijk en correct ontvangen. Na 2 weken had de auto een probleempje. Wat altijd ...
Nissan Group Duyck Nissan Group Duyck 2 km Super tevreden, top service , hele goeie garage.
Bhen auto Bhen auto 4 km Ik heb afgelopen januari mijn Citroën c4 hier gekocht. De mensen nemen erg de tijd vo...
Garage Wingels Garage Wingels 5 km Een superservice en kwaliteit, dat is wat ik al jaren krijg bij deze garage. Steven d...
Recensies
Ze zijn misschien wel de grootste concessie maar qua service naar de klant toe moeten ze toch nog veel leren... Als je wilt weten hoe het voelt om mails te sturen en geen antwoord te krijgen ten zij je 2 of 3 herinneringen stuurt dan moet je hen zeker eens een mailtje sturen. Echt zeer ontgoocheld! Als het is om auto's te verkopen is niets te veel gevraagd maar de nazorg bestaat hier bijna niet.
Tweehandswagen aangekocht met cargarantie. Bij defect blijkt cargarantie niet tussen te komen en moet ik als klant zelf de kosten dragen. Zelfs na mail naar hoofdverantwoordelijke geen reactie of communicatie om mij eventueel toch tegemoet te komen. Of bijvoorbeeld de kosten te delen. Dan denk je enige zekerheid te hebben bij aankoop van dergelijke wagen bij een grote dealer. Het woord klant, garantie en service heeft hier weinig te betekenen. Spijtig.
Klanten service is niet hun sterkste klant. Heb een controle lampje dat brand. Als ik naar de garage bel met de vraag of ik langs kan komen krijg je als antwoord binnen 2 maanden hebben we plaats... Ik zoek wel een andere LR garage
Wij namen in augustus 2021 een hybride Velar mee naar huis. Onmiddellijk na de aankoop bleek dat de wagen niet slim wilde laden via onze SMA-slimme laadpaal. Na het melden van dit probleem werd er heel lang geopperd dat het probleem aan onze laadpaal lag. De wagen ging een eerste keer op controle in oktober 2021. Volgens de garage alles opgelost. Door de donkere, regenachtige dagen/weken en maanden die volgden waren we niet in staat dit te testen. Eind januari 2022 verscheen de zon af en toe terug en opnieuw stelden we vast dat het probleem niet opgelost was. Ondertussen is de wagen nog een aantal keer binnen geweest in de garage in Asse. Een ‘flying doctor’ zou het probleem in augustus bekijken. Deze nam ontslag, dus byebye die optie… 12 september 2022 kwamen ze onze wagen een laatste keer ophalen. We kregen een diesel vervangwagen… Begin oktober kwamen ze nog eens met onze wagen tot hier thuis om een aantal testen te doen en een melding te maken van de foutmeldingen. Ik heb zelf nog contact opgenomen met de installateur van onze zonnepanelen en slimme laadpaal. Hij gaf mij gegevens door die ik doorspeelde aan de technieker die in oktober mee ter plaatse kwam. Die technieker werd verteld dat de ‘flying doctor’ al bij ons thuis was geweest… een leugen dus! Er werd ons beloofd ons op de hoogte te houden! Wanneer wij niet zelf contact opnemen vernemen we niets… Hoofdkantoor mee ingeschakeld. Enkel wanneer wij hen bellen of mailen krijgen we snel een reactie uit Asse. Na vorige week een aantal keer gebeld te hebben om een gesprek aan te vragen met de baas van de garage in Asse, werd ik gisteren door deze man opgebeld. Hij luisterde naar mijn verhaal, zou zich informeren en mij dezelfde dag nog terugbellen. Ondertussen zijn we weer bijna 48 u verder en hebben we, rara, nog niemand van de garage gehoord. We staan met onze rug tegen de muur… Ons geduld is op!! Vreemd na 15 maanden? Dus… bezin eer je begint! Je zal maar net die wagen krijgen die niet werkt! Communicatie, service,… NIETS van te merken… al werd dat allemaal heel mooi voorgesteld toen de verkoper ons overtuigde om daar de wagen te kopen!
Van het moment dat je binnen wandelt voel je de top service, de klasse en de individuele benadering. De begeleiding doorheen heel het traject bij de keuze van je wagen is van hoge kwaliteit. De klant is werkelijk koning. Ook de dienst na verkoop is top! Wat een verschil met andere garages, blijf zo verder doen!
Afhaling nieuwe wagen is perfect verlopen. Nazorg valt nog af te wachten! Vandaar voorlopig een 3 ster
Perfecte dealer met een team om U tegen te zeggen ! Doe zo verder .
In juli 2021 een Approved Jaguar gekocht. Thuisgekomen gemerkt dat de taal van het dashboard telkens terug naar "Engels" sprong. telefonisch contact met de garage en bleek dat ze waarschijnlijk een update waren vergeten uit te voeren. Omdat ik een uur moet rijden de afspraak gemaakt dat ze dat gingen in orde brengen bij het eerste onderhoud.Bij het eerste onderhoud in maart 2022 heb ik tevergeefs 2 uur gewacht, want het internet was uitgevallen. Dat kan gebeuren. Ik moest dan maar een nieuwe afspraak maken om het nog eens te proberen. Dan bij de 2e poging in juni 2022, na iets meer dan 2 uur wachten is de update in orde. Ik had getekend voor de werken met "akkoord in garantie", goede afspraken maken goede vrienden. Krijg ik toch wel een factuur van meer dan 200 Euro onder mijn neus geschoven want "een software update is nooit gratis". Wie had gezegd dat dit "garantie" was? Toen ik weigerde te betalen zijn er andere bijgeroepen en na wat heen en weer geloop gingen ze de factuur "intern" regelen. Heel kwalijke zaak dit en nog maar eens een bewijs dat de klant niet altijd "klant" is.
Dit is zonder enige twijfel de slechtste garage waarmee we ooit in contact zijn gekomen. Het verschil tussen de inhoudelijke afspraken tijdens het verkoopsgesprek en de realiteit is dag en nacht. De werkdruk op het personeel is hoog en dat merk je aan de erbarmelijke service na verkoop. Als u 100.000 euro of meer wenst te spenderen aan een voertuig, doe het dan in een andere garage want hier zal u er enkel een hoop frustratie aan overhouden.
Op bezoek voor een onderhoudsbeurt. Mooie showroom, propere inrichting en eenvoudige richtlijnen. Vriendelijk onthaal en mooie wagens maar dat is natuurlijk een persoonlijke mening.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Jaguar Asse met het openbaar vervoer


Asse Nerviërs 200 meter
214
23
24
42
Asse Nerviërs 200 meter
340
Asse Nerviërs 220 meter
214
23
24
42
Asse Nerviërs 220 meter
340
Asse Wijndruif 260 meter
212
214
42

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid