facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JagsOnly, Jaguar & Vintage Cars.

JagsOnly,  Jaguar & Vintage Cars.

Info

Jaguar, dreams and service, aankoop, verkoop, gespecialiseerde service van Jaguars, verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen, meer dan 30 jaar passie...

Geschiedenis

Service and sales for Jaguar lovers from 1987 on & Aston Martin DB7.



"Onafhankelijke Jaguar service. Service aan benzine injectie motor modellen van 1982-2009.Enkel op afspraak op maandag, dinsdag en woensdag."
Adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 7. (Voorheen Industriepark 54), 2235 Hulshout
Telefoonnummer: 0032495522693
Stad: Hulshout
Route: NIJVERHEIDSSTRAAT 7. (Voorheen Industriepark 54)
Postcode: 2235


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Daimler Century
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gdm Autoparts Gdm Autoparts 235 meter Zeer vriendelijke verkoper. Goede prijzen en fantastische service.
GDM Autoparts GDM Autoparts 424 meter Zeer vriendelijke verkoper. Goede prijzen en fantastische service.
SuperTune SuperTune 11 km Super toffe manne, goede raad en advies. Top service
Recensies
Ik ben al weken op zoek naar iemand die mijn Jaguar Xjs uit 1992 wilt klaar maken voor de keuring oldtimer. De motoreen enorme V12 moet eruit voor nazicht/vervanging van versleten onderdelen en dit blijkt voor de meeste garages een te grote klus... Begrijpelijk maar frustrerend natuurlijk Vandaag heb ik echter contact gehad met Jags Only. Tot mijn grote verbazing en opluchting zei deze man mij dat hij graag aan mijn Jaguar wou werken. Heel erg belangrijk ook om te weten is dat deze man mij na het aanhoren van wat details over mijn xjs en het werk dat eraan moest gebeuren vertelde dat ik moest weten dat het best wel wat tijd en mogelijk ook wel wat geld zou kosten. We zullen zien wat het eindresultaat is maar voorlopig krijgt deze zaak van mij een 5/5 voor klantvriendelijkheid en eerlijkheid over potentiële problemen die gebeurlijk kunnen zijn. Ik ben benieuwd!
Wat een ongelofelijke boer! Ik bestel 2 deuren van een Jaguar. De eigenaar geeft een prijs, daarna blijken ze leeg te zijn?! Alles er gewoon uit gehaald om daar ook nog wat winst op te scheppen! Dit was niet de afspraak! En dan krijg je doodleuk het antwoord “ga ze maar ergens anders zoeken dan” en “ik ben eigenlijk met pensioen en heb geen tijd voor uw gezever, en hangt gewoon op! BOER!
Heel vriendelijk en eerlijke firma met eerlijke prijzen een aanrader om een Jaguar te kopen met ook een top service
Mooie garage voor klassieke jaguars.
Super goede service
Ongeloofelijk knappe techniekers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid