facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacoby - Horecashop.net

Jacoby - Horecashop.net

Info

Horecashop.net est un site e-commerce où vous trouverez tous les ustensiles et équipement pour professionnels des métiers de bouche et les particuliers gastronomes, des arts de la table à l'équipement complet de votre cuisine.

Geschiedenis

Horecashop.net est un site e-commerce où vous trouverez tous les ustensiles et équipement pour professionnels des métiers de bouche et les particuliers gastronomes, des arts de la table à l'équipement complet de votre cuisine.

Adres: Quai de Coronmeuse, 28, 4000 Luik
Telefoonnummer: 042274444
Stad: Liège
Route: Quai de Coronmeuse, 28
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
www.fissette.com www.fissette.com 2 km 26 euro voor 2 x 5 pin xlr connectoren die elders samen geen 10 euro kosten. Dit is p...
Accesoriseit Accesoriseit 2 km AccesoriseIT est une boutique en ligne spécialisée dans l'électronique grand public q...
Reinvente-toi Reinvente-toi 2 km La boutique vous offre un vaste choix de foulards, écharpes, pashminas, chèches et po...
Pachydermshop Pachydermshop 3 km Pachyderms est un site de vente de vêtements de qualité pour les ladies et les gentle...
iphoneathome.com iphoneathome.com 4 km Réparation iPhone à Domicile, un technicien vient réparer votre iPhone chez vous ! L'...
Recensies
Ik heb al mijn gerechten op de site gekocht. Ik ben super tevreden met het product, het is echt kwalitatief en erg mooi, vooral voor de prijs. Kan goed in de vaatwasser en magnetron. Levering bovenaan ook, snel en zonder breuk.
Alle gebruiksvoorwerpen die worden gebruikt voor het filmen van onze video's komen uit dit huis. Het is professionele kwaliteit ten dienste van zowel de pro als het individu. Het team is attent en vindt altijd oplossingen. Daarnaast is de keuze ruim en gevarieerd.
Geweldige site en vooral geweldige klantenservice. Ik stuitte op een probleem bij een bestelling, er werd direct een oplossing geboden door nieuwe slakommen op te sturen. Ik raad ten zeerste aan !!!!
Ik ben erg onder de indruk van de professionaliteit van de verkopers op deze website en de kwaliteit van hun advies. Na een gesprek heb ik dinsdagochtend vroeg een bestelling geplaatst. De volgende dag ontving ik het pakket in perfecte staat bij mijn bedrijf. Niets te zeggen, de verpakking van de producten is perfect! Toch werd het niet gewonnen met al zijn bekers en bordjes. Levering binnen 24 uur in België is sneller dan sommige grote merken.
Ik ben in alle opzichten uiterst tevreden. Communicatie, bestelling volgen, super netjes en snelle verzending. Kwaliteit van artikelen. Wat een service +++ Nogmaals duizendmaal dank.
Zonder problemen een raclette & grill apparaat bestellen en kopen. Foutloze en snelle service. Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Ik raad aan.
Allereerst bedankt voor de snelle verzending van mijn bestelling, ik ontving deze binnen 24 uur zoals gecommuniceerd per e-mail. Het materiaal was goed beschermd en komt overeen met het productblad. Ik raad aan
Hallo, Ik raad deze site niet aan, want het valideert uiteraard de bestelling en de betaling en dan vertellen ze je dat het product wordt aangevuld. Een duidelijk gebrek aan ernst. Vluchten.
Betrouwbare site. Bestelling gemaakt op 08/03 om 08:59. Om 09:54 ontvang ik een e-mail met het trackingnummer. Ik heb zelden zo'n snelle behandeling gezien. Bestelling vanmorgen ontvangen is zoals verwacht.
Een enorm aanbod aan producten, allemaal van kwaliteit en de klantenservice is gewoonweg indrukwekkend! Snelheid, efficiëntie en professionaliteit. Een dikke JA tegen dit bord!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid