facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacobs Beveiliging BVBA

Info

U kan bij ons terecht voor een totaal beveiligingsconcept: inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en kluizen.

Adres: Hoogstraatsebaan 51, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 034640337
Stad: Oostmalle
Route: Hoogstraatsebaan 51
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sterkens Security, Alarmsystemen, Camerabewaking
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Security expert Security expert 5 meter Bij Jacobs Beveiliging kan je naast vakkundig advies ook rekenen op een goede naservi...
SafeSolutions BVBA SafeSolutions BVBA 1 km Huis gekocht met een niet erkende zonnepaneelinstallatie. Dit moest zo snel mogelijk ...
Recensies
Sinds we verhuisden deze zomer hing er boven aan het dak van ons huis ook een bakje te blinken. Gezien we dat vroeger niet hadden, was ik er in het begin niet mee vertrouwd... Daarom heb ik Jacobs Beveiliging gevraagd om het hele systeem een update te geven en ons vervolgens van een makkelijke manier van werken te voorzien. Hans en zijn team hebben dat voortreffelijk gedaan, echt een aanrader voor iedereen. Onlangs teisterde een inbraakgolf ons dorp. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me niet eerder zo veilig voelde... Dankzij Jacobs beveiliging!
Bij Jacobs Beveiliging kan je naast vakkundig advies ook rekenen op een goede naservice en stipte uitvoering. Afspraken zijn afspraken, en die worden geheel nagekomen. En dit alles aan correcte prijzen! Sterke aanrader dus als het om alarminstallaties, rookmelders enz. gaat!
Ze installeren tools die slecht ondersteund worden. Zo heb ik een parlofoon gehad die een half jaar niet naar behoren werkte. Als er dan iets misloopt, dat je zelf niet kan oplossen, moet er een technieker gestuurd worden. Bij applicaties die je zelf koopt, kan je het meestal zelf makkelijk oplossen. Om de technieker te laten langskomen, smeren ze dan 106 euro voor aan, voor een kwartier werk. Je hangt dus voorgoed aan hen vast, met geen enkele gratis service, zelfs als hun eigen producten niet werken. I.p.v. verontschuldigingen, krijg je facturen. Als je om uitleg vraagt via een mail, krijg je enkel een herinnering van het factuur terug. Het is nu bang afwachten of er binnenkort weer iets fout loopt waarvoor er iemand moet langskomen...
wens je een correcte offerte van een volledig beveiligingssysteem? Dan moet je bij Jacobs beveiligingen gaan informeren. Duidelijke uitleg, je weet wat er zal geplaatst worden, enz. Het advies krijg je er gratis bij.
Na maanden problemen met onze parlofoon en controles van andere firma's, eindelijk alles inorde na een tussenkomst van Jacobs Beveiliging. Snel een afspraak kunnen maken, goede service!
Zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte service van Jacobs Beveiliging. Als je een alarm nodig hebt, een echte aanrader!
Zeer correcte en goede service. Een echte aanrader als het gaat over alarm en domotica!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid