facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jack Russell Terriërs Of Dark Moonshine

Jack Russell Terriërs Of Dark Moonshine

Info

Wij zijn een kleine familiekennel met Jack Russell Terriërs. Onze hondjes hebben allemaal een St-Hubertus stamboek. Nu en dan hebben wij een nestje pups.

Adres: Donkermaneschijnweg 2, 8433 Middelkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Middelkerke-Bad
Route: Donkermaneschijnweg 2
Postcode: 8433



op zoek naar gerelateerd: Sint Hubertus Jack Russell
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijkraad V.Z.W. Dijkraad V.Z.W. 4 km Een vereniging van de handelaars van de Zeedijk te Middelkerke
Australian Ice Cream Middelkerke Australian Ice Cream Middelkerke 4 km Steeds zalige ijsjes en warme wafels, met variërende smaken voor hun ijs alsook versc...
Recensies
Jack Russell Terriers of Dark Moonshine Een plaats waar de kweekster Inge met hart en ziel zich omvermd over haar prachtige hondjes, de hondjes worden met veel liefde en respect behandeld. Ik ben blij met mijn pupy Jules veni vide vici of dark Moonshine.
Inge en haar zoon zijn de beste kwekers! Je kunt zien hoeveel moeite ze doen om een ​​goed gesocialiseerde puppy groot te brengen. Die van mij heeft nergens last van. Inge was zelfs nadat ik de puppy naar mijn huis had gebracht buitengewoon behulpzaam en stond altijd te popelen om al mijn vragen te beantwoorden. En ze weet wat ze doet - mijn dierenarts heeft dat bevestigd : Ik heb geluk dat ik haar heb gevonden en mijn Jack Russell van haar heb gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid