facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JAanimo

JAanimo

Info

De creatiefste jeugdbeweging van Hove!

Geschiedenis

Wat is JAanimo? De creatiefste jeugdvereniging van Hove! Niet alleen spelen zij, doen zij zoektochten en bosspelen, zij durven ook al eens knutselen, musiceren en toneel spelen. Dé troeven zijn de creatieve en originele activiteiten. Dat alles wordt begeleid door gebrevetteerde animatoren en hoofdanimatoren. Elk jaar gaat JAanimo één keer op weekend en één keer op kamp. Ons kamp vindt altijd plaats de eerste week van de zomervakantie. Ieder jaar organiseert JAanimo ook een paasbrunch en barbeque.

Voor wie is JAanimo? Voor kinderen van 3 tot 15 jaar (met uiteraard een aangepast programma voor de tieners). Elke zaterdagochtend is het activiteit voor de speelkoffer( 1 ste tot 3de kleuterklas) en de yékés (1ste tot 3de leerjaar) en de créos (4de tot 6de leerjaar). De activiteit start om 9:45 uur tot 12:00 uur en elke zaterdagavond is er een vervolgactiviteit (1ste tot 3de middelbaar) van 19 tot 21 uur.

Adres: 2540 Hove (Antwerpen)
Stad: Hove
Postcode: 2540


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tjok Hove Tjok Hove 53 meter Zat gezopen en leuke mensen, 100nprocent aanbevolen als je mensen wil leren kennen
Dienst Vrije Tijd Hove Dienst Vrije Tijd Hove 136 meter Jeugd- en sportdienst Hove organiseren verschillende activiteiten.
Pieters Photography Pieters Photography 572 meter Ben je op zoek naar een fotograaf voor jou event of iemand die je perfecte profielfot...
irits.be irits.be 753 meter Puntige teksten - Scherpe foto's
Sint Laurentius Hove Sint Laurentius Hove 884 meter Scouts Hove
Op Stap Op Stap 2 km rijke keuze, en steeds de nieuwste boeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid