facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ja-Na Cars bvba

Ja-Na Cars bvba
Adres: Oudenaardsesteenweg 888, 9420 Burst, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486200181
Stad: Burst
Route: Oudenaardsesteenweg 888
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: Garages in Erpe-Mere op autoscout
Recensies
Dit is een autohandelaar zonder meer, dus voor service en onderhoud moet je elders terecht...en dat is niet wat ik meteen zoek. Correcte prijzen voor de auto's in het summiere aanbod. Auto waar ik interesse in had werd mij gepresenteerd met beschadigde isolatiebekleding van de motorkap, duidelijk te wijten aan de honger van een marter, maar dat werd in de wind geslagen. Een premium occasie op die manier presenteren nodigt niet meteen uit tot aankoop. Spijtig,want er valt wel te handelen met die man... we zullen het maar houden op een schoonheidsfoutje.
al jaren fijn zaken doen met deze garage!
Gisteren wagen gekocht, vandaag afgehaald. Houdt zich stipt aan de afspraken. Zeer goede uitleg van het voertuig. Zeer tevreden. Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en correct. Prettig zaken doen in vol vertrouwen.
Zeer onvriendelijk mens.
Zeer zeer goede verkoper, zeer professioneel, informatie van A tot Z met kwaliteitsbewaking. Zeer goede ervaring die ik ten zeerste aanbevelen! Ik kom zo terug voor de volgende keer :
Voertuig gekocht, zeer tevreden serieuze verkoper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid