facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J.L. Hertsens

J.L. Hertsens

Info

Wij leveren maatwerk, zowel nationaal als internationaal.
Gerichte service, kwaliteit en snelheid gegarandeerd.

Adres: Walemstraat 72B, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +32 3 645 0 650
Stad: Duffel
Route: Walemstraat 72B
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Hertsens Wegenwerken, Hertsens Infra, Hertsens Beheer, Hertsens Kruibeke
Recensies
Tot mijn verbazing stel ik vast dat dit bedrijf in Duffel gevestigd is. De chauffeurs zouden toch moeten weten dat er aan het station een snelheidsbeperking geldt van 30km/u? Net is er me een voorbij gescheurd aan minstens 70 terwijl ik daar met m'n 7-jarige fietste. Zulk agressief en gevaarlijk rijgedrag is écht geen reclame voor een transportfirma.
Met een pasgeboren baby bijna van de baan gereden door een blonde troela achter het stuur! Spelen met haar handrem en roekeloos op de snelweg rijden. En nadien nog lachen wanneer ik de schrik van mijn leven heb begaan. Met het gebaar van een pistool en middelvinger nog eens zwaaien. Wat een transportbedrijf is dit nu!!!!!!
Zonet in Maasmechelen bijna van de weg gereden door een chauffeur van J.L. Hertsens. Hij kleefde zowat tegen mijn bumper.Als ik de eerdere reviews lees ben ik niet de eerste dit dit meemaakt. Dit gemeld aan de verantwoordelijke van Hertsens die mij antwoordde dat dit bij elk transportbedrijf het geval is .... Kortom, hij leek zich er niet echt druk om te maken. Met zo een reactie kan ik enkel concluderen dat hij niet wakker ligt van de veiligheid van de andere weggebruikers. Ik gaf hem de raad dit aan te kaarten bij zijn chauffeurs. Hij gaf mij de raad dat ik beter les kon gaan geven. Niveau...
Zeer goede service, snelle levertijden, correcte prijzen. Chauffeurs die duidelijk communiceren en beleefd zijn. Een echte aanrader.
Wij leveren maatwerk, zowel nationaal als internationaal Met een vloot van meer dan 50 voertuigen gaan gerichte service, kwaliteit en snelheid hand in hand.
U chofeur bedrijgt mensen.vandaag heeft hij mij van de baan willen rijden.mooi personeel hebben jullie
Agressieve chauffeurs. Wegcode kennen ze niet!!!
Chauffeurs zonder respect en arrogant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid