facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J-CUP

J-CUP

Info

De J-CUP is een voetbaltornooi tussen jeugdbewegingen uit Kalmthout en omstreken. In wedstrijdjes van 5x5 strijden mannen en vrouwen om de wisselbeker!

Geschiedenis

DE J-CUP Niet zomaar een voetbaltornooi

Op de J-CUP is deelnemen echt belangrijker dan winnen. Een gezellige dag waar jeugdbewegingen uit Kalmthout en omstreken elkaar ontmoeten, dat is het hoofddoel van dit voetbaltornooi. Maar aangezien elke jeugdbeweging zich toch graag manifesteert ten opzichte van de naburige jeugdbewegingen, is voetbal de ideale manier om zijn superioriteit te bewijzen.

Er zal dus fel maar sportief gestreden worden op het veld om de wisselbeker, en de bijhorende eer en glorie als best voetballende jeugdbeweging van de Noorderkempen. Het winnen van de eerste editie van de J-CUP lijkt nu misschien nog triviaal, maar dat dacht Maurice Garin ook toen hij voor de eerste keer de Ronde van Frankrijk won...

Omdat voetbal niet iedereen even erg interesseert zorgen onze huisdj's (Disco VVM & Bricolicious) voor tunes en beats tussen de wedstrijden. Ook drank en eten zal rijkelijk worden voorzien aan democratische prijzen. Alle supporters, al dan niet supporterend voor een welbepaalde jeugdbeweging, zijn meer dan welkom! Bovendien zal het team met de beste supporters worden beloond met 2 bakken bier.

Wij, scouts 44ste St-Maarten, hopen alvast op een groot voetbalfeest met talrijke jeugdbewegingen én supporters!

Adres:
Stad: Kalmthout



op zoek naar gerelateerd: J cup size, A cup
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heicross Heicross 1 km Cyclocross evenement voor het ganse gezin in hartje Kalmthout. Voor competitieve en ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid