facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IZEN.be

IZEN.be

Info

IZEN energy systems maakt al 30 jaar hernieuwbare energie beschikbaar voor iedereen. www.IZEN.be

Geschiedenis


IZEN onderneemt vanuit een duurzame visie. Onze waarden zijn: gelijkwaardigheid, betrokkenheid, duurzaamheid en bescheidenheid.

Samen met ons team van 94 medewerkers en partners zoals Belfius Bank & Verzekeringen, Eandis en Eneco, maken we al ruim 30 jaar hernieuwbare energie, beschikbaar voor iedereen. Jaarlijks installeren we meer dan 4000 zonne-installaties, zonneboilers en warmtepompen en dit voor zowel toepassingen thuis als voor bedrijven.

IZEN is ISO-gecertificeerd en al onze installateurs hebben het RESCert-bekwaamheidscertificaat.



"IZEN installeert al meer dan 30 jaar zonnepanelen. Dit doen we op daken van particulieren woningen, maar we installeren ook solar carports, grote zonnedaken, floating solar en grote zonneparken voor bedrijven. Begin vandaag nog met het opwekken van je eigen stroom dankzij een IZEN zonnepanelen-installatie. Neem contact op met onze experten."
Adres: Hoeksken 56, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: 014558319
Stad: Lille
Route: Hoeksken 56
Postcode: 2275


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: IZEN contact, IZEN warmtepomp, IZEN zonnepanelen review, IZEN zonnepanelen aanmelden, IZEN 395 blk, IZEN Nederland, izen-pv monitoring, IZEN zonnepanelen app
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over Izen zonnepanelen en akku,s. Kundige mensen en ze maken waar wat ze beloven. De opbrengst van onze zonnepanelen is boven verwachting. Groetjes Ad
Bijzonder tevreden over de ganse samenwerking met IZEN over het plaatsen van zonnepanelen en een thuisbatterij. Elke stap van het proces verliep erg professioneel: een snelle offerte zonder hoogdravende verkooppraatjes, een no-nonsens technisch gesprek, duidelijke communicatie over de planning, prompte antwoorden op onze vragen voor aanpassingen aan de planning, snelle plaatsing en keuring... en de prijs is concurrentieel. Een pluim voor al de medewerkers, en een aanrader voor wie nog op zoek is naar een betrouwbare leverancier!
Izen heeft een tweede keer zonnepanelen op ons dak geplaatst en ging bijzonder correct en vlot. Ze denken mee met de klant om er het beste uit te krijgen. Zeer vlotte verwerking en plaatsing. Een echte aanrader
Correcte afhandeling van het geheel. De uitleg op voorhand, de installatie en de nodige informatie over de omvormer. We hebben om technische reden geen defect een andere omvormer moeten laten plaatsen, ook dit verliep perfect!
IZEN wordt geacht de officiële partner van Eneco te zijn voor aankoop van zonnepanelen in Oost-Vlaanderen. Heel mooie beloftes worden gemaakt inzake speciale kortingen. Alleen proberen ze nadien op alle mogelijke manieren aan de beloofde promotie voorwaarden te ontsnappen. De uiteindelijke offerte klopt voor geen meter met de promo waarop je hebt ingeschreven. Daarnaast voelen ze zich gecoverd door het tijdrovende administratieve klachtensysteem van onze overheid. Ze lachen je uit in je gezicht: ‘Velen hebben voor jou geprobeerd om klacht in te dienen. Veel succes!’, kreeg ik te horen. Dus ik raad aan zeker niet in zee te gaan met deze firma.
Snel na de vraag voor een offerte reactie gekregen met mogelijke momenten op samen te zitten. In augustus 2022 ons akkoord gegeven en in februari 2023 kregen we plots telefoon op vrijdag. Maandag was er een plek vrijgekomen en of dit paste. Ook de keuring is zo vroeger gebeurd waardoor we nog recht hebben op de extra premie. Wij zijn erg tevreden met de geleverde service en klantvriendelijkheid! Nu nog hopen dat de zon goed gaat schijnen
Zeer tevreden met deze installateur. Zowel voor, tijdens en na installatie zeer vriendelijk en professioneel. Bij een storing liggend aan het stroomnet hebben ze me de juiste kant op geholpen en meerdere keren navolging gepleegd.
Ik kan de mindere reacties hier alleen maar onderschrijven. Op eigen initiatief een onderhoud van de warmtepomp aangevraagd, nadat ze 10 jaar vlekkeloos had gedraaid, alles bleek in orde. Amper 4 maanden later lag de kelder vol glycol. Er was plots een flexibele buis in de pomp gesprongen. Nadat de voorrijkosten 50% waren gestegen op die enkele maanden, had de technieker dat stuk natuurlijk niet bij. Resultaat: nog eens terug moeten komen, nog eens extra dure voorrijkosten en een factuur van +700€. Keitoffe firma.
zeer tevreden van plaatsing, februari 2023, maar om het keuringsattest te bekomen een echt circus. De deal met Izen was: plaatsen en keuringsattest en dan factuur. Ondertussen hebben ze de factuur als gestuurd, maar keuringsattest nog steeds niet gekregen. Zeer moeilijke communicatie, geen antwoord op mails, keuringsdienst niet bereikbaar.
Izen heeft 6 panelen en 2 batterijen geplaatst. Alles is zoals afgesproken verlopen. Zeer tevreden over de producten, voldoende uitleg gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid