facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IYAGI

IYAGI

Info

Korean Take-Away
Restaurant Coréen à emporter



"Takeaway Coréen - Cuisine coréenne à emporterKorean Takeaway - Korean traditional food "
Adres: 40, Rue Longue Vie, 1050 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 02 647 58 47
Stad: Brussels
Route: 40, Rue Longue Vie
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Bowl brussel, Corndog Brussel, Nom Pow Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Hana  Cuisine coréenne et japonaise Restaurant Hana Cuisine coréenne et japonai... 151 meter Snelle en vooral lekker lunch in het zonnetje. Aangenaam zitten op het terras, uiters...
Restaurant Séoul Restaurant Séoul 586 meter Aardig personeel, tafel is plakkerig, weinig sfeer en weinig daglicht gedurende de da...
Kobap Kobap 2 km We ordered bibimbap and received: a lot of rice, an egg, 3 pieces of bok choy, 3 piec...
MARU MARU 2 km Heel lekker eten. Geweldige wijn. En goeie service
Pin grill&hotpot Pin grill&hotpot 2 km Zeker voor herhaling vatbaar. De bediening is vriendelijk. Je kan 2 soorten all you c...
Recensies
Perfect op tijd. Zorgzaam en vriendelijk.
Vertaald door Google Ik ben op zakenreis naar Europa Ik heb in veel landen Koreaans eten gegeten. Het is niet zo lekker als hier, wed ik Ik heb het gemorst vanwege mijn onvoorzichtigheid tijdens het inpakken. Heel erg bedankt en het spijt me, de baas die het weer deed en pas op het einde het geld kreeg. De smaak en service zijn allemaal de beste. Bezoek alsjeblieft als je naar Brussel komt~~~ Het beste Koreaanse restaurant in Brussel erkend door Koreanen!! Origineel , ~~~ The best Korean restaurant in Brussels recognized by Koreans!!
Absolutely delicious food!! I take out here every week and have tried most of the dishes, everything is so good!! Highly recommended : Vertaald door Google Absoluut heerlijk eten!! Ik haal hier elke week en heb de meeste gerechten geprobeerd, alles is zo goed! Sterk aanbevolen :
Vertaald door Google Toen ik eind mei als reiziger voor het eerst op bezoek was, was ik onder de indruk van de vriendelijke reactie van de eigenaar en de uitstekende smaak van het eten. Deze keer bezocht ik het opnieuw. Deze keer bezocht ik een jaar lang als inwoner van Brussel ^^ De baas was er niet, maar het vriendelijke vrouwelijke en mannelijke personeel dat ons 's avonds bediende~!!! Heel erg bedankt Ik heb iets grappigs over mijn verjaardag naar voren gebracht.. Ik kreeg zelfs een drankje als service. Het spijt me echt en dankbaar ^^;; Wat was ik blij toen ik thuiskwam en bibimbap met foto at en gebakken buikspek~ ik at het~~~ Ik kreeg ook een stempelkaart.. Ik zal vaak bezoeken in de toekomst!! Origineel 5 .. . 1 ^^ .. ~!!! .. . ^^;; ~~ ^--^ ~~~ .. !!
I had takeaway bulgoggi. It was good, but I expected more from a 4.9/5. I had way better Korean food of this type elsewhere, but it was still good enough. The spicy sauce was good and the dish itself was a 7/10. The staff was really really nice and the atmosphere was also very relaxing while waiting. Vertaald door Google Ik had afhaalmaaltijden bulgoggi. Het was goed, maar ik had meer verwacht van een 4.9/5. Ik had elders veel beter Koreaans eten van dit type, maar het was nog steeds goed genoeg. De pikante saus was goed en het gerecht zelf was een 7/10. Het personeel was echt heel aardig en de sfeer was ook erg ontspannend tijdens het wachten.
I had my first Korean food in Belgium at this place. And as an exchange student from korea, the food here took care of my month long craving for my home food. It was really delicious, fresh and heartwarming. Also the owners were really nice and welcoming: : Vertaald door Google Ik had hier mijn eerste Koreaanse eten in België. En als uitwisselingsstudent uit Korea zorgde het eten hier voor mijn maandlange verlangen naar mijn thuiseten. Het was echt heerlijk, vers en hartverwarmend. Ook waren de eigenaren erg aardig en gastvrij : :
Vertaald door Google Koreaanse smaak !! De baas gaf me ook veel rode peperpasta en ik heb het goed gegeten. Ik heb al een week niet goed gegeten, maar het is goed : Als je een drankje bestelt bij de bar in Athene aan de voorkant, kun je afhaalmaaltijden eten. Origineel !! :
Vertaald door Google Het personeel was erg vriendelijk en ik at de bibimbap voor afhalen, en het ontbrak niet in vergelijking met Koreaanse restaurants, en ik at het erg lekker. Ze dienden kimchi als een service en het was zo heerlijk. bedankt Ik kom de volgende keer zeker terug Origineel
Great food and owner. Fully recommend. When we’re walking around in Brussels, we suddenly saw this cute korean restaurant. We tried the Large size ‘bossam’ and we were really impressed. I could feel all ingredients so fresh and good quality. It tasted like a dish from home korea, But at the same time I was really surprised how the korean owner created fusion Belgian / korean food. Next to the delicious food, I also want to say that the owner was really warm and kind. I will for sure comeback! , : Vertaald door Google Heerlijk eten en eigenaar. Volledig aanbevelen. Toen we in Brussel rondliepen, zagen we ineens dit schattige Koreaanse restaurant. We hebben de grote 'bossam' geprobeerd en we waren echt onder de indruk. Ik voelde alle ingrediënten zo vers en van goede kwaliteit. Het smaakte naar een gerecht uit Korea, maar tegelijkertijd was ik echt verrast hoe de Koreaanse eigenaar fusion Belgisch / Koreaans eten creëerde. Naast het heerlijke eten wil ik ook zeggen dat de eigenaar erg warm en aardig was. Ik zal zeker terugkomen! Wat is de beste manier om het te doen, hoe doe je dat :
Vertaald door Google Dit is het eerste Koreaanse eten dat ik in België heb gegeten!! Eerlijk gezegd had ik niet veel verwacht omdat het Koreaans eten was dat in het buitenland werd gegeten, maar het was zo heerlijk! ! ! En door de vriendelijke glimlach van de baas voelde ik me ook beter. Origineel !! !!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar IYAGI met het openbaar vervoer


Quartier Saint-Boniface 190 meter
54
71
N09
N10
Quartier Saint-Boniface 190 meter
54
71
N09
N10
Londres 280 meter
N06
N08
Londres 290 meter
N06
N08
Fernand Cocq 300 meter
54
71
N09
N10

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid