facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IXINA Sint-Niklaas

IXINA Sint-Niklaas

Info

Onze IXINA winkel is blij u te verwelkomen. Wij beloven u professioneel te begeleiden en dit op een eenvoudige en gezellige manier.

Geschiedenis

Welke noden en behoeftes u ook heeft, IXINA zoekt voor u volledige en kwalitatieve oplossingen om uw dagelijks leven te verbeteren. Onze raadgevers zullen u bijstaan om de juiste producten te kiezen die voldoen aan uw verwachtingen.



"De raadgevers van IXINA Sint-Niklaas beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in deze nieuwe IXINA winkel te Sint-Niklaas."
Adres: Parklaan 50, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 035010688
Stad: Sint-Niklaas
Route: Parklaan 50
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: IXINA catalogus, Ixina zwarte keuken, Keukens ixina Dendermonde, Ixina keuken prijs, Keuken sierra ixina, Ixina Merksem, IXINA Waregem, Ixina keukens solden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saninetto BVBA Saninetto BVBA 2 km Onze douche op 1 week volledig gerenoveerd door mensen die van aanpakken weten, alles...
K De Leeuw K De Leeuw 2 km "Welkom bij K. De Leeuw in Kruibeke. Uw specialist op het gebied van algemene re...
Patchwork Interieur Patchwork Interieur 2 km Topmensen, topvloeren !
Ronald Roels Parketvloeren Ronald Roels Parketvloeren 2 km "Wij verzorgen jouw bestaand of nieuw parket tot in de puntjes."
Recensies
We zijn tevreden. Bij de aankoop zijn we vriendelijk ontvangen door Pauline. Na de bestelling zijn we goed op de hoogte gehouden van de levering en die is goed verlopen. De plaatsers zijn ook vriendelijke jongens en ze hebben proper werk afgeleverd. Enkele aandachtspuntjes zijn op een vlotte wijze aangepast. Er ontbreken enkele afwerkstukjes die ze bij plaatsing zelf vastgesteld en direct gesignaleerd hebben. We hebben er het volste vertrouwen in dat ze dit goed opvolgen. Leuk werken zo. Gert en Inge
Wij hebben in maart 2018 onze keuken aangekocht bij Ixina Sint-Niklaas. 5 jaar later hebben we ook beslist om er een eilandje aan toe te voegen. Wij zijn heel tevreden van zowel de ontvangst, de kwaliteit van de keuken, de prijs/kwaliteit en de vriendelijkheid van alle betrokken personen - zeker ook de mannen die de plaatsing verzorgd hebben. Alles is zeer minitieus geplaatst en netjes achtergelaten. Een aanrader
We zijn absoluut niet tevreden over Ixina, en vooral de klantenservice laat te wensen over. Wij hadden een plintboiler besteld een boiler die je onder de plint kan plaatsen zodat je plaats bespaart, maar kregen een andere boiler die de hele kast beslaat. De aansluiting daarvan was niet goed, waardoor er een lek was. En de kastdeur moet plots ook naar een andere kant draaien. Toen we dit aankaartten, voelden we ons allesbehalve gehoord. De enige oplossing van Ixina was 'of je aanvaardt dit want een plintboiler lijkt plots niet meer te kunnen' of 'we halen de boiler weg'. Er zat weinig anders op dan te aanvaarden. De meerprijs die we betaalden voor de plintboiler zou meteen terugbetaald worden. Hier hebben we na een maand echter opnieuw voor moeten bellen. Het verschil in prijs tussen beide boilers vinden wij online voor een paar 100 euro. Ixina stortte echter maar 38 euro terug. De zoektocht naar begrip vanuit Ixina heeft ons veel energie gekost en we blijven gedesillusioneerd achter. Voor ons geen Ixina meer.
Veel lof en pluimen voor Pauline. Met veel enthousiasme en professionaliteit heeft zij mijn prachtige keuken ontworpen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat met ondertussen een perfecte en nauwgezette opvolging. Wat een fijne ervaring en herinnering om te koesteren. Enorm bedankt! Vele groeten, Lien
Begin 2021 een keuken laten zetten door Ixina Sint-Niklaas. Zeer tevreden van, maar na anderhalf jaar gebruik begonnen er langzaamaan blaasjes te ontstaan aan de randen van de fronten. Dit doorgegeven aan Ixina. Zij ontdekten de oorzaak van de blaasjes en hebben alle moeite gedaan om dit aan te kaarten bij de fabrikant. Na enige moeite hebben de mensen van Ixina het gedaan gekregen dat we nu overal gloednieuwe fronten hebben, mét het advies hoe we blaasvorming kunnen voorkomen. Top Service!
Zeer tevreden over Ixina Sint-Niklaas. Fijn contact en duidelijke afspraken met zowel de winkelmedewerkers als de installateurs. Professionnele opvolging door de zaakvoerder die meedenkt en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt.
Goede prijs/kwaliteit van de keuken. Na plaatsing waren er nog een paar openstaande punten, maar deze zijn zonder problemen afgehandeld.
Top ervaring! Van A tot Z verzorgd, uren beziggeweest met de exacte samenstelling van de keuken, kasten en indelingen. Bij installatie waren er enkele puntjes die meteen werden rechtgezet, de zaakvoerder nam ook met ons contact voor de opvolging en kwam hiervoor zelfs ter plaatse. Bij de aanpassingen altijd zeer vriendelijk contact en snelle opvolging. De werkmannen zijn ook altijd heeft vriendelijk en beleefd en kijken mee naar wat mogelijk is. Zeker aan te raden, in het verleden al bij concurrenten geweest waar de service verbleekt tegenover die we nu hebben gehad.
Ik ben zeer tevreden over het ontwerp dat Evelien voor me maakte. Nadien nam Matijs het dossier met veel enthousiasme en betrokkenheid over. Er is een perfecte opvolging. De Bora was niet op tijd maar dit werd ook correct gecommuniceerd. Bij plaatsing was er misverstand over de luifel maar dit werd meteen rechtgezet. Er gaat dus wel eens iets mis maar wordt altijd rechtgezet. Geen probleem dus. De keuken is nog niet 'echt' in gebruik, dus over de werking van de apparaten kan ik nog niet oordelen maar tot hiertoe ben ik zeer tevreden van het resultaat en de samenwerking.
We hebben net onze keuken besteld, en zijn enorm tevreden van het advies en de hulp die we kregen van verkoper Jan. Geen pusherig verkopers gedoe zoals in andere keukenwinkels. We kijken uit naar de plaatsing van onze keuken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid