facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ixina Lochristi

Ixina Lochristi

Info

Met onze Duitse voorgemonteerde meubels bieden we u een transparante, vrijblijvende offerte. Ook met een beperkter budget is maatwerk reeds haalbaar!!

Geschiedenis

Keukens Ixina Lochristi biedt een keuken op maat aan voor iedereen.
Van basiskeukens tot exclusieve totaalontwerpen.
Wij nodigen u uit voor een persoonlijke offerte in onze ruime toonzaal (1000m2)



"De raadgevers van IXINA Lochristi beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in de IXINA winkel te Lochristi."
Adres: Antwerpse Steenweg 91 E, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 093566932
Stad: Lochristi
Route: Antwerpse Steenweg 91 E
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: IXINA keukens, Ixina Sint-Denijs-Westrem, Ixina Wetteren, IXINA catalogus, Ixina keukens solden, Ixina toestellen, Ixina toonzaalkeukens, Ixina zwarte keuken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Camping Store The Camping Store 119 meter Perfect, spreken diverse talen waaronder vooral het Nederlands. Alles keurig geplaats...
De Melkbrigade Kids conceptstore De Melkbrigade Kids conceptstore 151 meter De Melkbrigade is een unieke conceptstore voor kinderen met een ruim en origineel aan...
Maisons du Monde Maisons du Monde 217 meter Online bestelling geplaatst omdat er meestal een groot deel niet op voorraad is in de...
Action Action 275 meter Niet te veel aanbod door de corona
Schuifpoorten Schuifpoorten 290 meter Zeer vlug gekomen voor offerte te maken
Jdmwebs.com Jdmwebs.com 343 meter Niets is leuker dan een persoonlijk geschenk geven of krijgen. Bij ons bent u aan het...
Temmerman Tony Auto & Schroothandel Temmerman Tony Auto & Schroothandel 405 meter Prima service alsook op zondag top merci
Charell Charell 422 meter Charell is deskundig in het realiseren van totaalrenovaties met als specialiteit badk...
The Rising Sun + afhaalchinees The Rising Sun + afhaalchinees "NASI TIME" 617 meter 2 nieuwe huisgenoten gevonden bij Nasi Time!
Ray De Backer, Algemene schrijn & timmerwerken Ray De Backer, Algemene schrijn & timmerwerk... 654 meter Zeer tevreden. Ray werkt precies en proper. Heel correct ook.
Kvik Kvik 699 meter Heel tevreden met onze Kvik-keuken en bijkeuken. Ondanks vertraging bij de levering v...
Kvik Lochristi Kvik Lochristi 699 meter Heel tevreden met onze Kvik-keuken en bijkeuken. Ondanks vertraging bij de levering v...
Dreambaby Dreambaby 728 meter We hadden hier een geboortelijst. Vaak waren producten niet voorradig of niet meer in...
Babazou Babazou 825 meter Heel vriendelijk, forceert geen verkoop wat aangenaam is
A.S.Adventure A.S.Adventure 865 meter Hier komen we graag winkelen. Tal van sportartikelen, kledingmerken, avontuur artikel...
AED Building Company AED Building Company 921 meter Toppers in hun vak !!! Top service.
Bouwwerken RD Bouwwerken RD 965 meter .
Bouwonderneming Hofman Bouwonderneming Hofman 1 km Ja mijn werkgever he
Recensies
Zeer tevreden van Ixina keukens Lochristi. Mijn contactpersoon/verkoper was Thibo die zijn uiterste best gedaan heeft om alles goed op te volgen. Mijn oude keuken hebben ze uitgebroken + de vloer. Er moest een nieuwe vloer inkomen, leidingen toegevoegd worden. Nieuwe keuken erin, ze hebben voor alles gezorgd. Alle werkmannen die geweest zijn, waren vriendelijk, goede werkers met zorg voor afwerking. Enige probleem dat zich stelde was dat mijn diepvries teveel ijs aanmaakte, maar dit werd zeer snel verholpen. Dit is mijn 2de keuken van Ixina. Bijgevoegd enkele foto's, keuken moet wel nog geschilderd worden.
Maandenlang geleden werd ons keuken geplaatst half en scheef afgewerkt vol fouten die nog steeds niet in orde is!!!!!!! Er bleek 18 minpunten zijn die nog in orde gebracht moeten worden!!! Na de plaatsing hebben we ook nog ontdekt dat de schrijnwerker de nieuwe gilet van mijn man en zijn laser meettoestel gestolen heeft !!! Paar weken geleden kwam de tweede schrijnwerker pas maar ‘s middags toe en zou zogezegd de 18 minpunten van ons keuken tegen de avond in orde brengen,toen we gingen gaan nachecken had hij niets gedaan,geen vinger uitgestoken!!! Alles was nog gelijk hoe het was! Hij heeft zelfs de de deuren van ons keukenkast meegenomen!!! Tijdens die verkoop vol positieve beloftes maar we hebben zeer spijt nooit meer ixina voor ons!! Vandaag heeft mijn man gebeld ixina om met de verkoopconsulent te spreken maar de collega aan de lijn heeft gezegd dat hij zijn ontslag heeft gegeven terwijl hij de voorbije vrijdag nog had gemaild dat hij aan het kijken was voor een oplossing!
Hoewel ik een probleem had met de eerste adviseur, hij was helemaal onvriendelijk ....etc. werden de problemen opgelost door de zaakvoerder en Michael. Ik ben tevreden over de keuken en de installatie.
Wij hebben een keukenkast besteld bij Ixina Lochristi, zijn geholpen geweest door de verkoopster Kiani Versporten. De afmetingen zijn volledig foutief, de opmeter heeft alles verkeerd opgemeten, Ixina ontkent nu hun aansprakelijkheid en dwingt ons om bij te betalen voor de correctie. Ik heb een klacht ingediend bij de consumenten ombudsdienst en test aankoop, ze zijn absoluut onprofessioneel en onbehulpzaam, zeker geen aanrader! Telefoons en mails blijven onbeantwoord, ze zwaaien nu met hun handen in de lucht, zeer zlechte ervaring met Ixina Lochristi! Onze grote keuken komt van DSM keukens, perfect werk afgeleverd, Ixina mag er een voorbeeld aan nemen!
Heel slechte ervaring met Ixina Lochristi. 1 tijdens de levering werd onze muur zwaar beschadigd en niet hersteld. 2 plaatsing is eerst verkeerd gebeurd en de kast is achteraf volledig gedemonteerd en opnieuw geplaatst + ook beschadigingen op enkele plaatsen. 3 verkoper thibo heeft 3 keer een verkeerde kastdeur besteld. Plaatsing van 4kolomkasten heeft in totaal 6maanden geduurd! Na verschillende klachten en telefoons hebben ze ons aangeraden om de schades zelf te herstellen met pleister. Ixina Lochristi is geen ster waard! Zeker geen aanrader.
15/06 moest mijn keuken klaar zijn we bijna oktober nog altijd niet af zie fotos!!! Ixina eerste en de laatste keer 11000€ betaald.
Ik raad iedereen die een professionele en kwalitatieve keuken wilt Ixina Lochristi aan. Ik ben geholpen geweest door Tibo en ik kan er alleen maar positieve zinnen over zeggen. Zeer goed geholpen geweest van het begin tot het einde. Ook nog met last minut aanpassingen was er geen probleem. Echt een aanrader ! Tibo van Ixina Lochristi.
We zijn heel tevreden over de keuken zelf als over de plaatsing. Alles is verlopen zoals gepland, de opmeting en de plaatsing is correct gebeurt en op de dagen zoals vermeld. Ook over het commercieel gedeelte in Lochristi keuze van de keuken, opvolging, raadgeving,... hebben we absoluut niets op te merken!
Zeer tevreden voor het plaatsen van een nieuwe dampkap, hoedje af voor de plaatser, Dirk, was zeer complex, snelle service van de mensen van Ixina-Lochristi,, wel bedankt!!!
Een nieuwe keuken kopen...hoe er aan beginnen...stress !! Dankzij het fantastische puzzelwerk van de keukenadviseur die vooraf heel goed geluisterd had naar mijn verwachtingen en financiële mogelijkheden staat er nu een heel mooie en degelijke keuken op maat ! De contacten, de afspraken ,de levering en de plaatsing ...allemaal heel correct verlopen. Super-tevreden met het resultaat !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid