facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IXINA Aartselaar

IXINA Aartselaar

Info

IXINA Aartselaar
Altijd met je mee
Toujours avec vous



"De raadgevers van IXINA Aartselaar beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in de IXINA winkel te Aartselaar."
Adres: Antwerpsesteenweg 29, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: +3238777774
Stad: Aartselaar
Route: Antwerpsesteenweg 29
Postcode: 2630


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ixina badkamers, Ixina toestellen, Ixina keukens prijzen, Eggo Aartselaar, IXINA Oostende, Ixina Boortmeerbeek, IXINA Brugge, Waar worden Ixina keukens gemaakt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AroundOskar AroundOskar 2 km He’s a funny one, our OSKAR. Always cracking jokes, making sure everyone around the t...
Vanden Borre Kitchen Belgium Vanden Borre Kitchen Belgium 2 km Bij bestelling alles ok, maar vanaf er iets geplaatst moet worden wat een ramp. Voor ...
Sushi Wereld Sushi Wereld 2 km Wel verse producten, maar dit is geen sushi.
Recensies
Echt een aanrader, de toestellen en de kasten zijn van hoog kwaliteit. Overdreven tevreden over de technieker die de keuken is komen plaatsen, echte vakmanschap. Gaf goede advies en lost elk probleem op met kennis, bij aankoop vragen achter technieker Gert, topgast met duidelijk ervaring. Dankzij hem kan ik van mijn keuken genieten met een gerust hart, merci!!
Zeer professioneel team bij ixina Aartselaar Bij vragen steeds snel antwoord Er ontbrak bij de levering 1 kast... Dit kan natuurlijk altijd gebeuren Maar werd de week erna direct geleverd en geplaatst. En een bijzondere pluim voor de plaatser Jeff met zijn collega die kerels zijn gewoonweg top niets is teveel en werken zeer proper. Op voorhand foto's gestuurd van de voorbereidingen en nog enkele aanpassingen gedaan op zijn aanraden wat de plaatsing uiteraard ten goede komt. Een tip aan iedereen behandel de mensen altijd zoals jezelf wenst behandeld te worden Ook bij problemen blijf beleefd het zijn ook maar mensen en mensen kunnen nu eenmaal fouten maken. Kortom lees niet enkel de negatieve scores als het slecht is smeert men dit graag uit.... Als het goed is vinden ze het normaal Nu ik vind het ook normaal om de goede ervaringen te plaatsen. Bij deze wil ik nogmaals laten weten hoe tevreden we zijn van onze keuken bij ixina Dankjewel Yves, Ben voor het mooie ontwerp En dankjewel Jeff en collega voor het plaatsen van onze droom keuken Met vriendelijke groet Franky&Wendy
Ik ben een heel tevreden klant, bewijs is dat dit de 3e maal is dat ik een keuken koop bij Ixina een aanrader, zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding.
Verkoper Yves heeft een knappe keuken samengesteld binnen ons budget. Plaatser Gert ging ook heel nauwkeurig te werk. Keuken met oog voor afwerking. Een aanrader!
Keuken is echt een droom, prachtig uitgetekend en ontworpen. Na het opmeten was deze binnen de 8 weken al geplaatst. Dankuwel Ixina. Ook dikke merci aan Tim ,die de keuken geplaatst heeft. Ondanks de schuine en scheve muren op sommige plaatsen heeft hij dat telkens vakkundig en mooi opgelost.
Heel vriendelijke verkoper, geduldig en nam zijn tijd om alles op te zoeken en goede uitleg zodat we goed konden beslissen. Dank wel aan Bart Mariën. Wij wachten nu vol geduld om onze keuken te verbeteren. Vriendelijke groeten Adelheid De Ridder
Wij hebben een keukeneiland gekocht bij Kathleen Van Opstal en zijn enorm tevreden. Kathleen was niet enkel heel vriendelijk maar maakte het bestellen een pak gemakkelijker door ons mee te nemen in alle mogelijkheden. Een zeer geduldige en ervaren verkoopster die ook meeging in ons verhaal en enkele mooie ideeën heeft voorgesteld waar we mee verder zijn gegaan. Nogmaals; wij zijn heel tevreden!
Zeer tevreden van mijn Ixina keuken. Mooi ontwerp en degelijke materialen. Goed geplaatst en nauwkeurig afgewerkt door Gert Geeraerts. Goede na-service Bedankt!
Bedankt Ben, Yves, Artimar en BDB projects voor de realisatie van onze mooie keuken. Vlotte communicatie + planning en de prijs was ook veel beter als bij de concurrentie. Nogmaals dank!
We hebben onze keuken besteld bij Ixina Aartselaar. Wij zijn super tevreden over zowel de planning vooraf, als het plaatsen en de na-service. Er was een probleem met ons werkblad en ook dit werd zeer snel en professioneel aangepakt! Zeer duidelijke en correcte communicatie gehad met Yves, de zaakvoerder en super goede techniekers die de keuken kwamen plaatsen! Tevens zijn de keuken en ook de toestellen van zeer goede kwaliteit! Wij zijn super tevreden met onze keuze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid