facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iVent

iVent

Info

iVent is jouw partner om evenementen een extra beleving te geven! Met o.a. onze unieke Photobooths kan je zorgeloos genieten op elke festiviteit.

Geschiedenis

iVent is jouw partner om evenementen een extra beleving te geven! Met o.a. onze unieke Photobooths kan je zorgeloos genieten op elke festiviteit.

Adres: Catenbergstraat 2A, 2840 Rumst
Telefoonnummer: +3233693070
Stad: Rumst
Route: Catenbergstraat 2A
Postcode: 2840


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Warmste Kom De Warmste Kom 2 km Een warme actie voor Music For Life ten voordelen van de ALS Liga
Comme chez soif Comme chez soif 3 km De workshop was super interessant, lekkere cocktails en mocktails, stap voor stap uit...
Recensies
Aanvankelijk vlot en vriendelijk contact, correcte levering van de fotoboot op ons huwelijk. Helaas had het toestel een probleem waardoor een deel van de foto's ingeslikt werd. Men beloofde ons deze na te sturen. Meer dan een half jaar na ons huwelijk en talloze emails later hebben we de foto's nog steeds niet ontvangen en reageert men ook niet meer om onze emails. HEt bedrijf begrijpt naar mijn aanvoelen de emotionele waarde van deze unieke huwelijksfoto's niet. Een afrader dus!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid