facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IVA Immobilière

IVA Immobilière

Info

Agent Immobilier - Gestionnaire de biens



" IVA Immobilière Active depuis plus de 10 ans sur Braine-le-Château, Ittre, Tubize, Braine-L'Alleud et Bruxelles, notre agence à caractère familial vous aide pour vos projets immobiliers !Envie de savoir plus ? Rencontrons-nous "
Adres: 1 rue de Nivelles, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 0032479318300
Stad: Braine-le-Château
Route: 1 rue de Nivelles
Postcode: 1440



op zoek naar gerelateerd: IVA Immobilien, Argayon Immo
Recensies
Blij dat ik met dit bureau in zee ben gegaan! Vriendelijkheid, beschikbaarheid en professionaliteit zijn de sleutelwoorden van Virginie!
Een bureau aan de top: een warm welkom, een team dat luistert, beschikbaar is en zeer professioneel. Ons pand was zeer snel verkocht. We raden dit bureau ten zeerste aan. Bedankt voor je vriendelijkheid en je onberispelijke service!
Personeel dicht bij zijn klanten. Snel en nauwkeurig in zijn antwoorden. Ik raad dit uitstekende makelaarskantoor aan.
Heel erg tevreden over de professionaliteit van het IVA-bureau. Een team gemotiveerd om een ​​realistisch resultaat te behalen. Opmerkelijke efficiëntie in de evolutie van het dossier Een vriendelijke beschikbaarheid om het doel te binden.
De top van de top! Ik ben erg blij dat ik dit makelaarskantoor heb gebruikt voor de verkoop van ons huis zeer snel verkocht en de aankoop van een ander. Professionaliteit, uitstekende communicatie, altijd beschikbaar en attent, absoluut niets om over te klagen. Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid en onberispelijke service! Ik raad het zonder aarzeling aan !!!
We hebben zojuist een aankoop gedaan via dit bureau. Virginie was zeer beschikbaar/flexibel tijdens de aankoop, zowel telefonisch, ter plaatse als per e-mail, je kreeg zeer snel antwoord. Ik raad aan :
Super makelaar: familie, goed advies, professionaliteit, competentie. Christian en de twee Virginia's hebben mijn huis ongelooflijk snel en tegen de gewenste prijs verkocht. Ik dank hen vooral voor hun aandacht en vriendelijkheid.
Enorm BEDANKT aan dit makelaarskantoor en aan het hele team die geweldig zijn mijn huis werd met een ongelooflijke snelheid verkocht veel vaardigheid en professionaliteit en meneer Dewandeleer is een echte Pro en heel menselijk voor mij hij is de nummer makelaar One meer duizend bedankt
Zeer goed serieus en efficiënt bureau om uw eigendom te beheren of te verkopen. Het personeel is er allemaal om u te helpen en hun vaardigheden beschikbaar te stellen. Aanbevelen.
Mevr. Lynda Henrion vergezelt ons al enkele jaren, zowel voor de verhuur van appartementen als voor de verkoop van gebouwen. Dit met grote zorg, altijd op de hoogte van het veranderende nieuws. We raden dit door een familie gerunde en vrij uitzonderlijke bureau ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid