facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iuventu

Iuventu
"Iuventu Clinic - Médecine esthétique anti-âgeL'approche holistique de la clinique IUVENTU consiste à allier santé et beauté afin d'aboutir à un résultat naturellement jeune. Selon nous, ce type de médecine nécessite un coup d'oeil "artistique". Au lieu de se concentrer sur un défaut isolé, l'idée est de considérer le visage dans son ensemble pour le rendre plus reposé et plus jeune.Finis les visages trop tirés, les traits figés et inexpressifs.Fort de plus de 25 ans d'expérience, le Dr. Cooremans vous propose un dosage subtil de différents produits et techniques afin d'apporter au visage une belle harmonie, tout en restant très naturel."
Adres: Rue du Grand Cerf 16 Grotehertstraat 16 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 502 07 60
Stad: Brussel
Route: Rue du Grand Cerf 16
Huisnummer: Grotehertstraat 16
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Anti Aging Clinic
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logiderm Logiderm 1 km
Dr Gary Horn Dr Gary Horn 3 km Geweldig centrum, zorgt heel goed voor zijn klanten. Ik ging daarheen voor striae en ...
Recensies
Bij Dr Cooremans staat kwaliteit op de eerste plaats, hij is heel professioneel en leergierig en altijd begaan met zijn patiënten. Een echte aanrader!
Dokter Cooremans zorgt nu al meer dan 10 jaar voor mij. Een grondige en zorgzame arts, 100% professioneel, attent en up-to-date met moderne technologie. Zijn team is gastvrij, warm en deskundig. Ik ben dankbaar dat ik hun patiënt ben!
Ik kwam voor een prp-behandeling bij dr. Cooremans, en met zijn holistische benadering gaf hij mij geen commercieel advies voor mijn huid. Ik ben zeer gelukkig. Ik raad IUVENTU clinic ten zeerste aan.
Slechts één FANTASTISCHE opmerking als ik kon, zou ik 10 sterren plaatsen? Ik kom zeker terug om je te zien. Alles is onberispelijk: de zorg, de vriendelijkheid, een team aan de top. Heel erg bedankt aan jou!!
Uitstekende dokter, ik raad het ten zeerste aan, geweldig welkom, altijd een uitstekend resultaat, voor mij de beste chirurgen, ik heb echt vertrouwen!!!
Ik ken dr. Cooremans al meer dan 20 jaar. Hij is een uitstekende diagnosticus, voorzichtig en nauwgezet. Hij houdt me in mijn best mogelijke vorm, en dat is precies wat ik zoek en waarom ik zijn diensten blijf gebruiken.
Ik word al jaren gevolgd in de IUVENTU kliniek. Zelden zijn artsen die gepassioneerd zijn over hun werk. En dr. COOREMANS is dat. dat is zeker. Hij zet alles op alles om mijn gezondheidstoestand, mijn levenskwaliteit en mijn levensverwachting te verbeteren. Heel erg bedankt Dr. voor je goede zorgen.
Topdokter, topwerk, topresultaat. ik raad aan
Geweldig team! Ik ga al meer dan 5 jaar naar dokter Corremans en ik ben nog steeds zeer tevreden. Hij heeft een kunstenaarsoog en zal je niet onder druk zetten om dingen te doen die je niet wilt! Het kijkt naar je gezicht als een kunstwerk. Ik adviseer 100%
Oriane Zgibita 1 recensie een jaar geleden Original Een ding om te zeggen: laat je niet verblinden door het prachtige interieur van het instituut, de gastvrouw en Dr. Cooremans zijn echte boeven! Hij schept op over zijn ervaring in Miami, dit is er een. Echte leugenaar en het is goed om je geld aan te nemen! Geloof me, ga ergens anders heen! Hij zal je beroven! Ik ben een van de grote slachtoffers van zijn boeven. Ik zal ze zeker voor de rechter slepen! Helemaal mee eens, weer een slachtoffer van deze zogenaamde "dokter" pas op hij vraagt ​​je om heel veel nutteloze bloedonderzoeken hij krijgt een percentage bij het lab en dan stuurt hij je door naar een apotheek waar hij mee werkt hij krijgt ook een goed percentage. het kost 150 € voor een consult. IK HEB NOOIT ZO VEEL BETAALD, zelfs niet voor een specialist bovendien duurt het effect van wat hij doet maar 1 maand, dus in plaats van 800-900 € aan deze charlatan te betalen, profiteer van uw geld. bovendien zijn er tal van andere, meer gespecialiseerde centra en VEEL goedkoper... het is aan jou om te vergelijken en te zien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid