facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ita Vita

Info

Hallo,
Ik ben Sabrina van ita Vita.
Ik leer vrouwen in elke fase van hun leven om terug contact te maken met de kracht van het ‘natuurlijk vrouw-zijn’.
Vanuit die kracht neem jij terug leiding over je leven, je lichaam en je gezondheid.

Adres: Rondestraat 3, 3670 Oudsbergen, Flemish Region, Belgium
Telefoonnummer: +32478327295
Stad: Oudsbergen
Route: Rondestraat 3
Postcode: 3670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopathie Ruth Thaens Osteopathie Ruth Thaens 3 km Zeer goede en uitstekende behandeling
Recensies
Sabrina van Ita Vita is een superfijne voedings- en supplementen expert met een grote expertise. Haar sessies voetreflexologie zijn niet alleen super ontspannend maar ook zeer verhelderend voor verschillende zaken die je lichaam je toont. Sabrina heeft me op een natuurlijke manier verder geholpen in mijn fertiliteitsavontuur en ondertussen ben ik zeer gelukkig mama van mijn eerste dochtertje. Ik blijf zeer graag bij haar langsgaan om zo mijn hormonale balans als vrouw optimaal te houden. Een echte aanrader dus!
Na jarenlang acne in mijn gezicht en hals en alle traditionele pistes gevolgd te hebben: dermatoloog, allergoloog, dokter..., kwam ik viavia bij Sabrina terecht. Uiteraard was ik een beetje sceptisch, mijn vertrouwen in de hulpverlening stond jammer genoeg op een zeer laag pijl. Na een zeer uitgebreide intake, ging ik met veel nieuwe info en supplementen naar buiten. Na enkele weken begon ik al verschil te merken: mijn huid klaarde op, mijn voedingspatroon werd uitgebreider... Ben heel blij met haar hulp! Het is de eerste aanpak sinds jaren die me écht geholpen heeft!
Als vroedvrouw school ik me regelmatig bij. Ik volgde de cursus voetreflexologie ivm fertiliteit en zwangerschappen bij Sabrina. Zij bracht dit zeer gestructureerd waardoor je ook als nieuweling binnen de reflexologie meteen mee bent. Ze maakte mij zelfzekerder, haar tips en ervaring hebben hier een waardevolle rol in gespeeld. Wat haar typeert is dat geen vraag te veel is en ze altijd met hart en ziel wil helpen. Al bij al een investering die het zeker waard is.
Sabrina leerde me aanvoelen hoe ik dicht bij mezelf kan blijven en mag vertrouwen in mijn eigen lichaam, mijn cyclus. Ongelofelijk wat ons lichaam allemaal zelf kan. Soms kan het eens wat extra hulp gebruiken. Sabrina helpt dan heel open, respectvol en zonder oordeel. Ik kijk altijd uit naar onze afspraak, heerlijke me-time. Een cadeau voor mezelf en sinds kort ook voor de baby. Dankbaar voor haar gouden handen.
Tijdens mijn burn-out kwam ik bij Sabrina terecht. Na een aangenaam intake-gesprek werd voetreflexologie opgestart. Voetreflexologie werkte helend en ondersteunend bij mijn lichamelijke en emotionele klachten. Mijn lichaam is al wat meer in balans gebracht en mijn klachten zijn verminderd. Sabrina is één en al luisterend oor, heeft een uitgebreide kennis en speelt in op je noden van het moment! Een echte aanrader!!!!
Sabrina heeft echt gouden handen. Ik ben bij haar terecht gekomen voor voetreflexologie om mijn chronisch baarmoederprobleem aan te pakken. Al bijna 2 jaar sukkelde ik met serieuze hormonale klachten en volgens de gynaecologen was er maar 1 uitweg meer ; de baarmoeder verwijderen.. Sabrina zag dat anders. Zij keek naar het volledige plaatje en al snel bleek dat niet mijn baarmoeder het probleem was, maar wel de enorme stress waaronder ik leefde. Ik zat echt gevangen in mijn eigen lichaam. Door middel van de juiste vragen te stellen, de nodige technieken toe te passen en te luisteren naar mijn verhaal, heeft Sabrina me tot een aantal belangrijke inzichten gebracht. Inzichten die ik vanuit mezelf nooit had kunnen krijgen. Ik voel me enorm geholpen door haar, zowel mentaal als fysiek, want ondertussen heb ik mijn leven over een compleet andere boeg gegooid en kies ik nu ook veel meer voor mezelf! En mijn baarmoeder, die heb ik nog steeds! Mijn hormonen zijn weer in balans en ik voel me weer helemaal op en top vrouw!
Ik ben bij sabrina terrecht gekomen door een kennis van mij die wist dat we bezig waren om zwanger te geraken, omdat het bij ons moeizaam ging en vermits ik al wat ouder ben dacht ik waarom niet eens proberen, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb want het resultaat is dat ik zwanger ben geraakt en ondertussen mama ben van een zoontje, ook tijdens mijn zwangerschap heeft ze me enorm geholpen met al mijn kwaaltjes en dat waren er heel wat, wat ook nog mooi meegenomen is is dat het echt zalig en ontspannend is en bij twijfels staat ze altijd klaar en kan ze je echt gerust stellen met al haar kennis dat ze je mee geeft, zeker een aanrader voor ieder die moeilijkheden heeft
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid