facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor It's me

It's me

Info

It’s M.E. is een jong en dynamisch grafisch ontwerpbureau uit Hasselt - Zonhoven. Grafisch ontwerp, webdesign, animatie en illustratie.

Geschiedenis

Een straffe en originele identiteit wordt in de wereld van de sociale media alsmaar belangrijker. Steeds meer bedrijven, organisaties en overheden zijn daarom op zoek naar een creatieve manier om op te vallen en hun identiteit te versterken.

It’s me is een jong en dynamisch grafisch ontwerpbureau uit Hasselt - Zonhoven dat u op een kwalitatieve manier begeleidt. Via persoonlijk contact en een goede opvolging zorgen wij voor de beste oplossing voor zowel uw online als offline communicatie.

Wij zorgen dat uw verhaal er voor uw klanten uit springt door middel van een eigentijdse website, een fris logo, een korte animatiefilm, de grafische vormgeving van een lanceringscampagne of zelfs een volledig nieuwe en hedendaagse huisstijl. Breng uw boodschap op een krachtige manier, versterk uw identiteit en durf te zeggen: “it’s me!”



"Onze passie is grafische vormgeving en deze willen we graag met u delen!It's me draagt persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel. We werken hard om ervoor te zorgen dat u het beste rendement uit uw investering haalt.Een startup, een kleine, een middelgrote of een grote onderneming… It's me helpt iedere klant om exact te bereiken wat hij of zij nodig heeft. Een samenwerking om de eindjes aan elkaar te knopen!Onze specialiteiten:Logo en huisstijlWebdesignCampagnesKorte animatiefilmpjesIllustraties"
Adres: Kolverenstraat 5, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: +32496701590
Stad: Zonhoven
Route: Kolverenstraat 5
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Grafisch vormgever Zonhoven, Grafisch ontwerper Limburg, IMAGICA
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pixelkings Pixelkings 852 meter Wij zijn super tevreden van onze familieshoot. Jolien en Stefan zijn super met kinder...
fusemedia fusemedia 1 km Super vriendelijk, heel goed en snel geholpen. Robby Put, Luizenkapper
C-create C-create 4 km Zeer vriendelijk en aangenaam voor foto's te laten maken super tof
Recensies
Helemaal overtuigd van het nieuwe logo van mijn verhuisde kine-praktijk! Maarten is iemand die het voortouw neemt en je uitdaagt doelgericht te denken qua naamgeving en stijl. Ik heb hem denk ik ook wat uitgedaagd om zich te inspireren op een kaderwerk wat reeds ophing . Op basis van een bestaand kader, out of de box denken... maar hij is er glansrijk in geslaagd! Hij staat open voor ev minpuntjes, past op vraag de kleuren direct aan, houdt rekening met de bigger picture qua huisstijl en co. Hij is ondernemend om onbekende dingen uit te pluizen. Dus kortom toffe, constructieve samenwerking!
It's me = Maarten, Maarten is een creatieve ontwerper die er keer op keer in slaagt op een efficiente manier een correcte vertaalslag te maken van activiteit naar een beeld, een merk... dat volledig past bij de activiteit of toepassing. Last but not least, Maarten is een sympathiek persoon!
Heel fijne samenwerking met Maarten. Met een paar voorstellen kwam hij al snel tot een afgewerkt en stijlvol ontwerp voor mijn logo en de website. Proactief, meedenkend en een luisterend oor. Reageert snel en steeds met een positief resultaat. Kortom, Its me, een aanrader!
Aangename samenwerking met Maarten! Mooi ontwerp van logo, huisstijl en businesskaartjes. Aanpassingen waren geen enkel probleem. Zeer tevreden!
Fijne samenwerking met Maarten. Luisterde goed naar onze wensen en volgde ons project kort op.
Super tevreden van de samenwerking met Maarten. Hij luisterde naar onze wensen en kwam met een logo waar we alleen maar van konden dromen. De kleine puntjes die we aangaven nam Maarten ten harte en hij paste aan waar nodig om tot een prachtig eindresultaat te komen!
Fijne samenwerking met Maarten, steeds een vlotte communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid