facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isoglobe - isolatiewerken

Isoglobe - isolatiewerken

Info

Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie

Adres: Ambachtsstraat 5 bus 1, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011917464
Stad: Diepenbeek
Route: Ambachtsstraat 5 bus 1
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Isoglobe review, Group Globe, EPS inblaasmachine, EPS parels inblazen, Spouwmuurisolatie, Renoglobe, KlimaGlobe, Isolair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaga Jaga 250 meter De mooie strak gelijnde Briza ventilo's hebben een hele grote range voor verwarming e...
JAGA JAGA 375 meter De mooie strak gelijnde Briza ventilo's hebben een hele grote range voor verwarming e...
Steegmans Construct Steegmans Construct 783 meter Het platte dak van onze nieuwbouwwoning en tuinberging met EPDM laten afwerken door S...
Recensies
Normaal afspraak eind augustus om onze spouwmuren te laten isoleren met EPS-parels door Isoglobe. Ik kreeg 3 mei telefoon of ze vandaag konden langskomen, omdat er bij andere klanten iets was fout gelopen geen verkeersborden aangevraagd. Op 30 minuten stond een medewerker op de oprit. Hij heeft de werken zorgvuldig uitgevoerd en was zeer vriendelijk. Ik werd betrokken doordat hij heel wat weetjes en uitleg deelde over de isolatie. Nadien heeft hij alles proper opgeruimd en zelfs opgekuist. Wij zijn zeer tevreden!
Zeer correct, snel en betrouwbaar proper werk geleverd mannen, waarvoor dank.
Isoglobe heeft zowel de spouwmuur als het dak geïsoleerd. Jongens hebben echt proper werk afgeleverd, ondanks de verschillende uitdagingen. Pluim aan Dries Erens en zijn team, aanrader!
Ze hebben goed werk geleverd. Vriendelijke vakbekwame mannen. Ze hebben heel proper gewerkt, achteraf ook alles opgeruimd. Werk tegen een eerlijke prijs. Een aanrader voor iedereen.
Houdt zich totaal niet aan de afspraken. Maak je een afspraak en komt gewoon niet opdagen, zelfs effe bellen dat Theo niet komt zit er niet in. Onbetrouwbaar bedrijf !!!!!!!
Zijn blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Betrouwbaar en eerlijk advies. Inmiddels is de isolatie van de kruipruimte goed en professioneel gedaan. Kan dit bedrijf beslist aanraden!
vriendelijk personeel proper afgewerkt
Het is altijd verstandig om de klant te bellen als je je afspraak niet nakomt. Spijtig, maar het zij zo.
Zeer tevreden over deze firma. Mijn spouwmuurisolatie is zeer goed verlicht, Offerte laten maken bij Johan en inderdaad zoals hij dat had omschreven de comfort in huis is aanzienlijk gestegen en de service was ook zeer goed dus echt een aanrader
Kennis van zaken, kwaliteit en top service! Ik ben zeer tevreden over de spouwmuurisolatie die geplaatst is door deze professionele firma! Vakmensen die hun vak kennen, hun afspraken na komen en proper werken! Alsook een top service na verkoop, dit door het nagaan met hun eigen warmtebeeldcamera in de winter! Zelf heb ik veel studies gelezen over het navullen van de spouwmuur met isolatie. Het lijkt misschien simpel, maar er kan echt wel wat fout gaan als de regels niet worden gerespecteerd. Isoglobe kent deze regels, weet wat kan en wat niet kan, en respecteert dit ook. Helaas zijn in deze sector veel cowboys, met alle gevolgen vandien.. Een raad die ik iedereen wil geven die zijn spouwmuur wil laten isoleren is ga zeker niet voor de goedkoopste, je gaat altijd wel iemand vinden die het het iets goedkoper doet, maar daar gaat het niet om. Je wil kwaliteit! Het is jouw huis! Want als je spouwmuur slecht opgevuld is dit door het niet respecteren van het boorpatroon of je spouw is niet geschikt voor spouwmuurisolatie dan begint de miserie pas.. Ook zeer belangrijk is de staat van je façade /gevel is deze in slechte staat en heb je o.a. vochtproblemen last van capillair vocht, dan moet je eerst je façade laten renoveren. Alsook het onderhoud van je façade zeker bij een geverfde façade is zeer belangrijk Ook hier kan de firma Isoglobe je verder helpen. Kortweg ik zocht kwaliteit en heb deze gevonden bij Isoglobe! Bedankt mannen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid