facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iso Leon

Iso Leon

Info

Isolatiebedrijf gespecialiseerd in thermische en akoestische isolatie, schuimbeton en hellingsbeton.

Adres: Veldmeers 7, 9270 Laarne
Telefoonnummer: +32 (0)9 366 30 91
Stad: Laarne
Route: Veldmeers 7
Postcode: 9270


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metaalatelier Poederlakkerij Rijckaert Metaalatelier Poederlakkerij Rijckaert 74 meter kwalitatief afgewerkt en perfecte service! ik kom zeker terug!
de Vrije pen de Vrije pen 3 km De vrije pen levert schrijf- en redactiediensten op maat aan verschillende doelgroepe...
Recensies
Heel tevreden van deze firma. Ze waren correct en kwamen hun beloftes en datums na. Het geleverde werk is van heel hoge kwaliteit en tevens correct. Dit zijn gewoon echte vakmensen die veel knowhow bezitten. Ik heb pur door hen laten spuiten en ook de chape is door hen gedaan, en dit benadert de perfectie.
Onlangs chape laten gieten bij ons thuis door Angelo Leon. Heel vriendelijk personeel, professioneel en snel. Met grote complimenten van de vloerders die de chape volledig effen vonden. Bedankt! Aan te raden om er samen mee te werken.
Zeer correct in afspraken, kwalitatieve oplevering en goede service na verkoop. Zeker aan te raden voor wie wil dat chape- en isolatiewerken worden uitgevoerd zoals het hoort.
Correcte afspraken, en een zeer mooie uitvoering van de gevraagde werken voor mijn kapsalon, vriendelijk zaakvoerder en personeel topwerk!!!! Dankjewel
Zeer correct, perfecte uitvoering en goede opvolging. Ook zeer goed in communicatie naar de klan toe. Een absolute aanrader!
Mensen van hun woord, correcte prijzen, prima afgewerkt. Strekt de hele bouwsector tot voorbeeld.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Iso Leon met het openbaar vervoer


Laarne Sporthal 330 meter
130

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid