facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ISCS

ISCS
"ISCS is gespecialiseerd in de afhandeling van schadedossiers voor verzekeringsmakelaars, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven met veel voertuigen. De perfecte backoffice oplossing. Geen alles of niets oplossing maar een oplossing op maat van de klant."
Adres: Haachtsesteenweg 13, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: +32 16 30 08 80
Stad: Steenokkerzeel
Route: Haachtsesteenweg 13
Postcode: 1820


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schadebeheer uitbesteden
Recensies
Een dik jaar geleden heeft iemand met zijn auto tegen die van mij gereden. Hoewel de schade op het eerste zicht niet groot was, werd mijn auto perte totale verklaard. Mijn auto was nog niet zo oud en ik had geen zin om een nieuwe te kopen. Ik sprak Tom hierover aan en hij vertelde mij dat hij mij kon helpen een tweede opinie aan te vragen. Het enigste wat ik moest doen is hem zo snel mogelijk de papieren te bezorgen en ISCS zou voor alles zorgen. Nog geen dag later werd er een nieuw opinie aangevraagd. Een week later vertelde Tom mij dat mij auto wel nog kon gemaakt worden. Deze tweede opinie heeft mij dus heel wat geld gespaard. Dank u wel team ISCS.
Op zoek naar een schaderegelingskantoor ? ISC is top !!
Ik heb een ongeluk gehad waarvoor ik niet verantwoordelijk ben, ik heb 100% recht, hij zet me op onderzoek, reageert niet eens op de oproep, ze zijn echt niet bekwaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid