facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isana Sushi Bar

Isana Sushi Bar

Info

Wij zijn een nieuw concept-restaurant in Haacht dat samen met traditionele Japanse gerechten ook Thaise gerechten serveert. Onze gerechten zijn gemaakt uit dagelijkse verse ingrediënten door ervaren chefs. Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden.



"ISANA SUSHI BAR HAACHT"
Adres: Stationsstraat 100, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016 444 205
Stad: Haacht
Route: Stationsstraat 100
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Sushi Boortmeerbeek, Sushi Kampenhout, SORA Sushi, Sushi Bonheiden, Sushi Keerbergen, Afhaal Haacht, Sushi Wilsele, Sushi Rijmenam
Recensies
Zeer lekkere sushi!! Tijdens het online bestellen zou het heel handig zijn om foto's van de gerechten te zien. Parkeren: Parkeren voor de deur
heerlijke sushi zoals altijd :
Beste sushi in de grote omstreken meerdere geprobeerd maar deze is gewoon de beste .
Lekkere sushi, correcte porties, meestal snelle afhaling, vriendelijk personeel! Klein minpuntje: ze steken warme sushi Dragon Eyes, Manhattan samen in hetzelfde bakje met de koude sushi... Hier snap ik de logica niet van. De warme wordt hierdoor sneller koud en de koude worden hierdoor lauw.. Vergeet dus niet om bij bestelling vriendelijk te vragen dit apart te verpakken.
We zijn heel blij dat we in Haacht sushi's kunnen eten en daarvoor gaan we naar Isana. De sushiboten vind ik heel leuk: een goede keuze sushi's, warm en koud, en koude groenten er bij. Ook de kinderen eten dit graag. De lunch op weekdagen is ook prima. Wie niet van sushi's houdt, kan uit een goed aanbod andere gerechten kiezen.
Lekker, die enige is dat wordt veel afhalen besteld en dat maakt dat langer moet je wachten als je ter plaatse eet. Toch de moeite waard om te wachten.
Het eten was lekker, maar de hoeveelheid dat je krijgt als je take away doet , staat niet in verhouding van de prijs.
Leuke sushi bar, vriendelijke bediening. Het is er gezellig, cosy. Als je met een groep bent, beter vooraf melden. Er zijn niet zoveel tafels. Maar op de bovenverdieping waar zich ook het sanitair bevindt heb je een ruimte voor privé evenementen.
Prijs was zeker goed, maar het eten nog veel beter. Super goede sushi voor lekker van te genieten.
Lekker veel keuze uit sushi, sashimi,.... Maar ook gewone gerechten voor niet fans in het gezelschap. Heel vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid