facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iris Lingerie

Info

lingerie - badmode - nachtkledij



"Modieuze zaak met veel keuze in lingerie, badmode en nachtmode voor dames. Een kleiner aanbod voor heren en kinderen. U wordt professioneel geholpen door onze opgeleide lingeriestylistes die regelmatig bijscholing volgen in trends en pasvormen. Wij bieden ook een borstprothese-service aan voor dames met borstkanker ed. U kan hiervoor telefonisch een afspraak maken op 03 666 5152 voor het aanpassen van deze prothese met lingerie en badmode erbij. Service met een grote S staat bij ons op de eerste plaats en graag verwelkomen wij u in onze winkel. Pluspunt is onze grote parkeergelegenheid let op: blauwe parkeerschijf Tot binnenkort! Het Iris-team"
Adres: Pastoor Weytslaan 28, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 03/666.51.52
Stad: Kalmthout
Route: Pastoor Weytslaan 28
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: openingsuren iris, prima donna twist, iris badmode, prima donna swim, elite wuustwezel, iris webshop, hunkemöller, iris bloem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nathylicious Nathylicious 3 km Goed geholpen, met een mooi kleedje en rok naar huis dat ik al vaak heb aangehad! En ...
Vitrin Woman Vitrin Woman 3 km Supermooie collecties! En ook altijd heel vriendelijk geholpen!
Recensies
Leuk, maar bijna alles uit de solden is verkocht dus enkel voor de vroege vogels
Heel warm ontvangen tijdens mijn eerste bezoek. Ik voelde me meteen op mijn gemak. De verkoopster hielp me erg goed, was eerlijk en niet opdringerig. Zo fijn! Ik ga zeker nog eens terug!!
Super aangename ervaring. En dankzij hen durf ik ook meer dingen die ik anders nooit zelf zou kopen. En het staat me nog leuk ook. Veel handige tips ook. Vandaag eindelijk die bikini gekocht ... Annelies je Instagram posts zijn echt inspirerend. Je hebt me over de streep getrokken, ook al heeft het effe geduurd... Vandaag heeft je mama ons nog een keertje geholpen... super fijn gewoon!
Super leuke aangename en zeer behulpzame verkoopsters. Leuke winkel ook veel keuze.
je wordt altijd met veel liefde en passe voor het vak verder geholpen, niks is teveel gevraagd! Topteam gewoonweg
Ik heb mijn lingerie winkel eindelijk gevonden Zo'n toffe verkoopsters bij Iris lingerie Ik voelde me helemaal welkom
Wauw, wat een geweldige service! Je voelt je direct op je gemak bij deze toffe dames!
Altijd heel goed ontvangen en geholpen in Kalmthout. Nu we in Amerika wonen ook op afstand geweldige service! Een echte aanrader voor prettige ondersteuning van mooie lingerie en badmode. Jullie zijn een geweldig en professional team. Heel hartelijk dank!
Mooie collectie! & super vriendelijk en héél hulpzaam personeel!!!
Supergoed geholpen. Prachtige winkel met ontzettend vriendelijke verkoopsters die duidelijk verstand van zaken hebben. Ik kom hier zeker weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid