facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ipes Tubize

Ipes Tubize
Adres: Chaussée de Mons 243, Tubeke
Telefoonnummer: 02 355 66 87
Stad: Tubize
Route: Chaussée de Mons 243



op zoek naar gerelateerd: IPES Tubize avis, IPES Tubize horaire, Ipes Tubize Facebook, IPES Tubize photo de classe, Inscription IPES Tubize, IPES Wavre, IPES Tubize blocus, Ipes Tubize reglement
Recensies
heel goede leerschool, Docenten en docenten bekwaam en attent voor studenten. Aangenaam terrein, school uitgerust zoals het hoort op het niveau van de cursus lichamelijke opvoeding. School in volle evolutie dankzij nieuwbouw.
Zeer goede leerschool. Leuke plek voor tieners. Goed schoolteam, geweldige opvoeder... Management dat luistert en praat. Een dynamisch team voor het onderhoud van klassen en buitenterreinen. Een PMS-centrum dat investeert in het fysieke en morele welzijn van studenten.
Ik vind mijn bioleraar leuk, ze is aardig, ze gaf me een punt toen ik schede van Mylène schreef in plaats van Myéline :
Zeer goede school, mijn 3 kinderen hebben op ipes gestudeerd en dat is goed. Er is een nieuwe richting ingeslagen en sindsdien is het niveau verder gestegen.
prachtige school met zeer goede sandwiches en goede appels met een prachtig land en zeer mooie toiletten
Kwaliteitsonderwijs in een menselijke omgeving. Heel goed leerschool!
Geweldige school! Met een zeer bekwame regisseur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid