facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InVigo

InVigo

Info

Praktijk voor integratieve gezondheid, een aanbod van therapie &coaching. Terug naar een gezond leven met een lichamelijk, mentaal en emotioneel evenwicht.

Geschiedenis

Heb je het gevoel jezelf niet meer te herkennen? Wil je groeien als mens? Je eigen kracht (her)ontdekken?
Wij bieden je een veilige omgeving, waar je naar toe kan ter preventie, voor persoonlijk advies en coaching.
Wij zoeken samen met jou naar krachten IN jezelf en helpen je om deze naar buiten te brengen.

In onze praktijk word je ondersteund in je persoonlijke groei en ontwikkeling. We bekijken jouw vragen vanuit een integratieve visie, niet afzonderlijk.
Met een begeleiding op je lijf geschreven, bouw je verder aan een gezond leven, waarin je weer een lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel evenwicht vindt.
Elk begeleidingstraject kan een heel eigen invulling krijgen. Bij Invigo kan elke coach of therapeut je ondersteunen vanuit zijn eigen expertise. Daarnaast hebben we een breed netwerk van partners met aanvullende specialisaties.



"Leef vanuit je eigen kracht. Voor elk kind, jongvolwassene, zowel mannen als vrouwen, koppels en gezinnen met nood aan begeleiding staat Praktijk Invigo in Heusden voor u klaar. Zij bieden hulp bij emotionele problemen, stress, depressie en burn-out. Werken met de voice dialoog aan uw zelfvertrouwen en zelfbeeld. Ook zeker staan zij klaar om met u in gesprek te gaan over gehechtheidsproblemen en hechtingsstoornissen en angst. Praktijk Invigo is een praktijk die ondersteunt in persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij bekijken uw vragen vanuit een integratieve visie. Met een begeleiding op uw lijf geschreven, bouwt u verder aan een gezond leven, waarin u bewust opnieuw een lichamelijk, mentaal en emotioneel evenwicht vindt."
Adres: Pater Beckersstraat 10, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0479588773
Stad: Zolder
Route: Pater Beckersstraat 10
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tumi Therapeutics Tumi Therapeutics 5 km Wil eigenlijk 1 sterretje geven, maar uit beleefdheid geef ik er twee. Tumi weet wel ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid