facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inventif Baits

Inventif Baits

Info

Als het anders dan anders moet zijn

Geschiedenis

Of het nu met de Asian magic is, of de Red Fish of de Ocean Delight, je bent verzekerd van aas dat eruit springt ten opzichte van de gebruikelijke beschikbare boilies op de markt.

Verkrijgbaar in freezerbaits, readymades en uiteraard zijn er overal pop ups (standaard en fluo) van beschikbaar en dit in verschillende maten (12mm tot en met 30mm) alsook dumbells.

Handelsonderneming Udaya & Co.

Inventif Baits
Btw nummer:
BE0654.914.405.
Ondernemingsnummer:
0654.914.405

Toelatingsnummer

BE103596,AER/LIM/018952

Telefoonnummer:

0032(0)488/133.386

Adres: Donkelstraatje 3, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: 0488133386
Stad: Bocholt
Route: Donkelstraatje 3
Postcode: 3950


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samen met je paard Samen met je paard 5 km Welkom op de facebook pagina van Equicontact! Je kan hier info vinden over onze zade...
Recensies
Ik heb vorige week een onderdeel besteld van de originele Fishing Adventure-site. Kort na het uitpakken en passen realiseerde ik me dat dit onderdeel niet aan mijn eisen voldeed. Ik heb het artikel geretourneerd en kreeg direct mijn geld terug. Alle logistiek inclusief chats en telefoontjes maakte een zeer professionele indruk op mij. Ik zal het bedrijf aanbevelen aan mijn medevissers.
Blijf weg van deze verkoper! Pilker dreg loopt altijd vast. Elke poging om daar iets te buigen mislukte. Je hebt een bankschroef nodig, die niet iedereen in huis heeft. De verkoper weigert het artikel terug te betalen en vraagt ​​om een ​​tang om het te buigen. Eerlijk gezegd betaal ik voor nieuwe en functionele goederen. U kunt dus een terugbetaling vragen. Blijf uit de buurt van de verkoper! Reactie van verkoper: Wat een grap. Als bewijs heb ik e-mails van de verkoper die me vragen het zelf te repareren. Hij sms't me zelf om een ​​tang te pakken en te proberen de haak te buigen. Ik heb nog niet eerder geprobeerd iets op te lossen. En nu zo'n antwoord. En natuurlijk kun je pas na gebruik vaststellen dat de pilk nutteloos is. Hoe moet je dat van tevoren weten? ZO'N VERKOPER HEEFT NIEMAND NODIG! Nogmaals, blijf weg van dit soort online winkels.
Absolute topkwaliteit tegen topprijzen.
Reeds gesloten, hoewel de openingstijden anders zeggen. Bovendien is de ingang niet gemakkelijk te vinden!
Zeer goede keuze en snel geleverd. Bovenkant
2 Maxel-haspels opgestuurd voor reparatie die emotioneel belangrijk voor me zijn - waarvan er één in feite een totaal verlies was. Ook deze rol werd super en snel gerepareerd. De rollen zijn terug, spinnen als kleine kittens, communicatie was geweldig, waar voor je geld was absoluut redelijk. Bedankt en ga zo door!
Geen levering gedaan. Totaal geen contact met de verkoper. Nooit meer
Scherpe prijzen, snelle levering en goed verpakt. Graag weer!
Absoluut topgoederen. Best beoordeeld in Noorwegen, vooral de natuurlijke aassystemen !!
Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid