facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intuz Zulte

Intuz Zulte

Info

Intuz, daar waar design en budget elkaar vinden.
Voor een origineel en gepersonaliseerd interieur bent u bij ons aan het juiste adres.

Come and visit us!

Adres: Staatsbaan 3, 9870 Zulte
Telefoonnummer: +3293889871
Stad: Zulte
Route: Staatsbaan 3
Postcode: 9870


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cindy Intuz be
Recensies
modern, alles wordt verkocht in solden en moet weg tegen eind februari....leuke design
Mijn living en keuken volledig vernieuwd met meubilair en decoratiemateriaal van Intuz en onder begeleiding van zaakvoerster Cindy Cokelaere. Ben 100% tevreden over het ruime winkelaanbod, het vriendelijke onthaal vanwege het personeel, het vakkundig advies van Cindy en de perfecte opvolging tot alles tip top in orde was. Ik krijg niets dan lof van zij die mijn nieuw interieur ondertussen gezien hebben en zal dan ook Intuz Zulte bij iedereen aanbevelen.
Het aanbod en de locatie/parking zijn goed. Maar het personeel in de verste verte niet vriendelijk. Op zaterdag, 40min voor sluitingstijd toegekomen. Geen begroeting gekregen bij het binnenkomen. Na 10min verschillende matrassen uitproberen, nog steeds niemand van de 4 personeelsleden die ons spontaan kwam helpen. Gedegouteerd gewoon weggegaan.
Mooie toonzaal met enkele prachtige maar prijzige topstukken. Voordeel is dat heel wat zaken gepersonaliseerd kunnen worden. Ook speciale afmetingen kunnen ze bij bepaalde merken verkrijgen. Echter is veel meubilair design en dus ook erg prijzig. Afwerking meubilair is ok al staat er hier en daar toch een wankele tafel in de toonzaal. Levertermijn is ook gemiddeld 2-tal maanden.
Tijdens de solden langsgeweest en zeer mooi aanbod van kwalitatieve salons aan sterke prijsverlaging. Deskundige uitleg gehad van vriendelijke verkopers. Zullen zeker nog teruggaan om ons interieur te vervolledigen.
Toffe mooie zaak, super degelijke informatie gekregen. Profs aan het werk! PROFICIAT Cindy en Melissa. En ook aan Bart dikke merci voor het opmaken van de offerte!
Ruime keuze, meubels en decoratie mooi gepresenteerd. Vriendelijke ontvangst en origineel advies!
Recente zaak aan de overkant van Geko. Vriendelijke interieurarchitecte met persoonlijk advies!
Is nu stock-depot
Mooie en verzorgde toonzaal !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid