facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IntuEdrive

IntuEdrive

Info

Intuitive Safety for E-bikes



"Moeiteloos 45100% Belgische Expertise"
Adres:
Stad: Kampenhout



op zoek naar gerelateerd: Intuedrive tessenderlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Green Look Green Look 1 km Uw partner voor het efficiënt ontwerpen en produceren van technische 3D oplossingen. ...
Recensies
Ellio elite is een Speed-Pedelec die zijn beloften elke dag weer waarmaakt. Ideaal voor woon-werkverkeer op afstanden tot ca 50 km als je een gemiddelde snelheid van 36-40 km/u wil halen, ook met tegenwind. De traploze versnelling helpt je gemakkelijk naar de gewenste snelheden en na een stop hoef je niet terug te schakelen. Cruise-control is een makkelijk middel om de gekozen snelheid aan te blijven houden ook bij windvlagen en hellingen. De fiets heeft een laag zwaartepunt en is uiterst stabiel ook bij het doorwaden van een onverwachte modderpoel. Het is even wennen aan de reacties van de motor maar dat gaat snel, en voelt nadien terecht heel betrouwbaar aan. De remmen zijn krachtig en veilig. De monitoring van het voorwiel voorkomt slippen en men kan persoonlijk de assistentie en de trap frequentie instellen naar voorkeur. Bij lagere ondersteuning kan men voor rustige toer ritten makkelijk tot 100 km rijden. Wel blijft de ELLIO elite op zijn best voor snelle woon-werk trips op volle kracht.
Vandaag kennis gemaakt met de service van Ellio : Enige tijd geleden had ik al eens gemaild om een afspraak te maken voor het plaatsen van de stuurpenverhoger. Binnen het uur had ik al reactie dat een afspraak niet nodig was, ik kon gewoon aan het HQ voor mij de dichtstbijzijnde locatie binnen gaan en er op wachten. Het is verlof en vandaag was ik in de gelegenheid om eens langs te gaan. Direct ging de fiets de werkplaats binnen om eraan te beginnen! De stuurpenverhoger was zeer snel gefixt en omdat ik van mening was dat de schijfrem aan de voorkant wat weinig remvermogen had hebben ze dit even nagezien, nieuwe blokjes waren de oplossing. Ook hebben ze direct een ander klein issue opgelost waarbij de cruise control zichzelf soms ongevraagd afschakelde, een sensor die detecteert of je remt die iets te gevoelig stond. Ze vroegen of ik nog 10 minuutjes tijd had uiteraard, vakantie en ze hebben meteen even de nieuwste software erop gezet. Het 1e vertrek/de 1e aanzet lijkt iets minder bruut te gaan, al weet ik niet wat er verder veranderd/verbeterd is. Nog eens navraag gedaan, blijkbaar zit ook de ABS eraan te komen en wordt er intern reeds mee getest dus een goed product gaat nog beter worden op niet al te lange termijn! Zeer tevreden van een supersnelle en uitgebreide service!
Vanaf de eerste rit zeer tevreden. Ik heb de Ellio eerst uitvoerig getest. Eerst een testrit van ca 1 uur en dan nog ern afspraak gemaakt om hem eens 2 dagen te lenen, zodat ik mijn woon-werkverkeer kon doen. Nu reeds 1 maand in mijn bezit en kan niet anders zeggen dan dat het een topfiets is. Pluspunten voor mij: Cruise control Rijbereik van de batterij ruim 75km Rijdt zeer gemakkelijk meer dan 42 per uur zelfs voor 45 of harder moet je je echt niet doodtrappen.
Sinds begin dit jaar rijd ik bijna dagelijks 70km van en naar het werk met mijn Ellio Original, en iedere keer weer sta ik versteld van hoe vlot en aangenaam mijn ritjes zijn dankzij deze krachtige fiets. Ik ben fan!
Top fiets en topservice aan huis of op u werk
Top fiets de ELLIO. 8000km al en nog geen problemen met gehad.
van alle speed-pedelecs die ik getest heb, voor mij nog steeds de beste en meest vooruitstrevende en blijkbaar ook de meest betrouwbare de volautomatische versnellingsbak en cruise control zijn een echte meerwaarde nu de Ellio Max uit is, is hij niet langer het lelijke eendje meer.....
Top fietsen, een aanrader voor iedereen!
Mooie showroom met alle modellen en opties. Duidelijke uitleg gekregen van de zeer vriendelijke verkoper en meteen kunnen testen. Echte topfiets! Wat een power, stabiliteit en plezier.
Wauw! Wat een service en vriendelijke ontvangst. En dan ook nog eens een geweldige fiets. Zoek niet verder, dit is de speed pedelec die je wilt hebben. Heel leuk ook hoe alle medewerkers zelf enthousiast zijn over het product. Nog niet overtuigd? Ga de fiets hier dan vooral zelf proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid