facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin Zwijndrecht

Intratuin Zwijndrecht
Adres: Hoefijzersingel1 , Zwijndrecht 2070, BE
Telefoonnummer: 03 253 41 41
Stad: Zwijndrecht
Route: Hoefijzersingel1
Postcode: 2070



op zoek naar gerelateerd: intratuin zwijndrecht folder, intratuin zwijndrecht nl, intratuin zwijndrecht nederland, intratuin zwijndrecht nederland openingsuren, intratuin zwijndrecht ecocheques, tuincentrum zwijndrecht, intratuin zwijndrecht openingsuren, intratuin folder
Recensies
Super mooie winkel met een ruim assortiment aan planten en toebehoren, ook de dieren afdeling is een plezier. Op een woensdag avond gaan winkelen en genoten van de rust en de orde, de winkel is proper en heel aangenaam om te winkelen. De aanwezige dieren hebben mooie ruime/propere verblijven zoals je het wenst voor ze! Ik had een extra ster gegeven als ik mijn ecologisch kattenzand ook met eco cheques had mogen betalen! Hier zie je me terug, liefst met de auto zodat ik deze kan vullen met planten.
OH green is een beetje duurder dan andere planten winkels, maar de werknemers zijn vriendelijk en de winkel is nooit druuk, Ik vind het heerlijk en leuk om daar te winkelen.
Supper voor visjes en aquariums en zo voort vind je veel top
Iets gekocht dat in het rek als € 13,99 stond geprijsd en aan de kassa vrolijk voor meer dan 17 euro werd aangerekend. Niet nagekeken bij het betalen en dus gelicht voor 4 euro.
Mooi en bereikbaar mooi tuincentra en betaalbaar.Ook goed te doen voor rolstoelers en scootmobiel.Mag met hond naar binnen Heel mooi op gezet restaurant met heerlijke gerechten.Intra tuin een mooi tuincentra maar de naam is echt Intra tuin.
De mevrouw die de boeketjes maakt is een topper. Telkens ik hier kom, maakt ze met hart en ziel de mooiste stukken. Bovendien bedient ze jou met de grootste glimlach. Ik zou nog veel meer sterren geven als ik kon.
Veel planten stonden heel droog in deze warme dagen
Veel keuze en vooral verl mooie leuke dingen Voor planten, struiken, bloemen mooi aanbid
Kwam hier voeger heel graag. Nu nog steeds een gezellige winkel. Jammer dat de kantine er niet meer is....
Nette en propere winkel Mooie kwaliteit planten Maar waar is de uitgebreide vijverafdeling heen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid