facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IntraStijl

IntraStijl

Info

Your sale in style! Inrichting van leegstaand vastgoed aan de hand van meubelverhuur.

Meubelverhuur, kleuradvies, interieurstyling en vastgoedstyling

Geschiedenis

U wilt uw interieur aanpassen en wenst hierbij adies. Het interieuradvies van IntraStijl adviseert u om van uw huis een gezellige "thuis" te maken. Volledig afgestemd op uw smaak, wensen en budget.

Mijn werkwijze leg ik graag uit in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt mij voor een afspraak bellen op het nummer 0475/41.85.66 of mailen naar [email protected].



"Intrastijl richt uw vastgoed in aan de hand van meubelverhuur en vastgoedstyling waardoor u uw vastgoed tot 7 keer sneller en aan een hogere prijs verkoopt."
Adres: Oostmalseweg 97, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 0475418566
Stad: Beerse
Route: Oostmalseweg 97
Postcode: 2340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vastgoedstylist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peacock Pieces Peacock Pieces 1 km Creatieve duizendpoot Dolores Peacock maakt kwalitatieve upcycle projecten. Dolores h...
Jansen Interieur Jansen Interieur 2 km Jansen Interieur te Beerse : Verf, Kleuradvies, Behang, Decoratie, Tafellinnen, Bedli...
Altijd LENTE Altijd LENTE 2 km Heel mooie stukken die bijzonder lang mooi blijven vanwege de gevriesdroogde bloemen,...
Recensies
Al diverse keren met Intrastijl samengewerkt voor de staging van onze panden bij Zuyderstaete Vastgoed. Dit naar enorme tevredenheid! Ze zijn enorm flexibel, klantgericht en hebben oog voor detail! Absolute aanrader!
Ik heb de zaakvoerster ervaren als een zeer sympathiek persoon met kennis van zaken. Zeker een aanrader om mee ik zee te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid