facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intrapools zwembaden BVBA

Intrapools zwembaden BVBA

Info

www.intrapools.be
#ppczwembaden #maatwerk #chloorvrijezwembaden, #overloopbad,
Kwaliteit, Service, stiptheid

Geschiedenis

Onze Belgische PPC Monoblocks op maat gemaakt momenteel de beste en meest gegeerde Zwembaden,PRIJS/KWALTEIT...Alleen kwaliteit zwembaden hebben een lange levensduur. Dus laat u niet vangen door de aanprijzingen van 20.000€ all inn voor een zwembad....
Stijlvol zwemmen is een basisbegrip waarbij we elke klant begeleiden.
Van het eerste contact tot de bouw van je eigen zwembad, tot de oplevering en ver erna volgen we elk project ter plaatse op.


De prijs voor uw eigen buiten zwembad in uw tuin varieert van situatie tot situatie.
Omdat ook uw zwembad uniek is...

Vergeet ook niet onze betonnen zwembaden met of zonder overloop, mozaik,liner noem maar op, bouwen naar de wensen van de klant.



"Interesse om een zwembad aan te leggen?Wij geven je de nodige info zodat jij en je bubbel zorgeloos kunnen zwemmen en genieten!Alle dagen een beetje vakantie bij je thuis.Stuur zeker mail en we zien elkaar snel.Intrapools zwembaden bvHoogstraat 87c9160 Lokeren0475953018 [email protected]@intrapools.be"
Adres: Hoogstraat 87 c, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 0475953018
Stad: Lokeren
Route: Hoogstraat 87 c
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Intrapools ervaringen, PPC zwembad, Zwembaden Stekene, Zwembad bouwers, PPC zwembad prijs, Zwembaden Dendermonde, Zwembad monoblock België, JDS Pools
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museeuw Bikes Museeuw Bikes 504 meter A Belgian road bike manufacturer reknowned for it's use of carbon flax, a component c...
BFG Outdoor BFG Outdoor 3 km Zeer snelle en professionele service! Bestelling was de volgende dag al in huis!
City Relax City Relax 3 km Altijd dik in orde en heerlijk ontspannend.
Au Belle Au Belle 4 km Verzorgde verzorging !!!
Recensies
Intrapools gevonden via google en gekozen na vergelijking met meerdere andere zwembadbouwers. Intrapools staat voor een correcte, professionele en uitermate klantgerichte service. Wij genieten nu het vierde jaar van ons zwembad en hebben het ons nog geen seconde betreurd. Aan alle twijfelaars : stop jullie zoektocht en kies voor intrapools, de max !!
Via Facebook ontdekte ik Intrapools. De persoonlijke aanpak in de voorbereiding, de eerlijke en duidelijke uitleg, de steeds snelle feedback en supervriendelijke contacten hebben ons overtuigd om met hen in zee te gaan. De uitvoering verliep volledig volgens afspraak en timings werden perfect gerespecteerd. Een plezier om met samen te werken. We genieten elke dag met volle teugen van onze investering, en is er nu nog een vraag, zelfs in het weekend of op zondag, ik krijg onmiddellijk een antwoord. Zowel voor, tijdens als na de werken kan je steeds rekenen op een topteam!
Intrapools is top! Een eerlijk bedrijf met een persoonlijke aanpak door Swa en Eefje. Kwaliteit en strakke timing op 3 dagen is het bad zwemklaar! Pluspunt: ons gras werd niet beschadigd tijdens de graafwerken. Wij zijn super tevreden!
Een firma met de juiste mentaliteit, al vanaf de allereerste ontmoeting tot op heden. Swa en Eefje staan 24/7 klaar voor hun klanten, en dat zorgt voor een heel groot vertrouwen in Intrapools. De installatie verliep vlekkeloos en heel vlot, alle gemaakte afspraken zijn dan ook tot in de puntjes nagekomen. Topfirma met heel kwaliteitsvolle producten, en waar niks aan het toeval overgelaten wordt. "Klant is koning" staat bij deze mensen wel heeeeeeel hoog in het vaandel! En samenwerken met Jeroen is ook fantastisch, veel plezier gehad met deze topkerel!
WIj zijn zeer tevreden van intrapools. Sinds 3 jaar hebben wij ons zwembad en we hebben het ons nog geen moment beklaagd. Ze staan altijd klaar in geval van problemen, kortweg een firma met de nodige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid