facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IntoWood

Info

Algemeen schrijnwerk en Interieur maatwerk
Kasten en dressings
Gyproc
Laminaat
Ramen en deuren



"intoWood voor vakmanschap en maatwerk!De naam zegt het al: wij zijn intoWood, wij hebben een passie voor hout. Onze missie is om mooie dingen te maken van hout, wij willen onze passie delen. Het waar maken van uw woonwensen, dat is waar wij voor staan.Bij intoWood kunt u terecht voor uw keuken, kledingkasten, een bar, de perfecte kantoor-, winkel-, horeca inrichting, traprenovatie, vloeren en totaalprojecten. Bij intoWood zijn de mogelijkheden met hout eindeloos, omdat we alles zelf maken kunnen we al uw ideeën waar maken. Heeft u leuke ideeën opgedaan in een woonmagazine, woonprogramma, hotel of restaurant? Kom dan bij ons langs en samen maken wij uw wensen waar."
Adres: Nieuwstraat, 9971 Lembeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0499583425
Stad: Lembeke
Route: Nieuwstraat
Postcode: 9971


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BaaB BaaB 725 meter Wat een héérlijk brood! Artisanaal en duidelijk gemaakt met passie en vakkennis. Het ...
Imkervereniging Sint-Ambrosius Lembeke Imkervereniging Sint-Ambrosius Lembeke 2 km Sint-Ambrosius Lembeke bestaat meer dan 100 jaar. De gilde is een autonome afdeling v...
Recensies
Deze week hebben de jongens van Intowood uit Etten-Leur het 'restyling'-plan van FiguurNatuur uitgevoerd. Het is supermooi geworden, een oase van rust..... precies zoals ik het in mijn hoofd had bedacht! Geweldig, dank je wel Werner Rockx!
Netjes geholpen, maar nog geen beloofde reactie ontvangen . Inmiddels is het contact hersteld en hopelijk kunnen we zaken doen als de prijs goed is ; NET IETS beter mag gerust NET IETS duurder zijn. 4 weken later. !!!! En toen bleef het stil........HEEEEL STIL : 8 weken later ..................... 3 maanden later-----------laat maar !!!!
Super blij met het eindresultaat van intowood Bedankt van Huid & Voet Etten- LeurService: Op maat gemaakt meubilair
Top lui.ging voor potje verf.ivm n mengprobleem Kreeg alle aandacht sjapo kom je tegenwoordig niet veel meer tegen.voor mij .N 10!!!!
Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid