facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inti Sound

Inti Sound

Info

Inti Sound vzw. Welkom voor bekrachtigende klankreizen, ligconcerten, zangcirkels, soundhealing, dans met live muziek en Cacao ceremonies van hart tot hart

Geschiedenis

Van harte welkom - bekrachtigende soundhealing door Robin

Een soundhealing is één van de zaligste momenten die je kan meemaken. Het is een krachtige genezing waarbij de richting van de healing in handen ligt van het universum. De trillingen en klanken gaan daar waar ze nodig zijn binnen het fysisch en energetisch stelstel. Het is onze mind, onze gedachtenwervelstorm, die er voor zorgt dat we blijven hangen in ongewenste patronen of verslavingen.
Robin tast het matrixveld intuïtief af om te voelen wat er vanuit de mogelijkheidsrasters kan getransformeerd worden. Hij creëert via muziek energetische sferen die spreken in gevoelstaal, ver voorbij de mind. Hierdoor kan je symbolen of inzichten ontvangen op bewust of onderbewust niveau. De persoonlijk afgestemde trillingen kunnen in een vrije stroom hun werk doen.



"Welkom voor bekrachtigende klankreizen, ligconcerten, zangcirkels, soundhealing, dans met live muziek en Cacao ceremonies van hart tot hart. Tevens verkoop van N'Goni Afrikaanse harp en drum muziekinstrumenten."
Adres:
Telefoonnummer: 0485 34 97 60
Stad: Mortsel


Recensies
Ik nodigde Robin uit om een ademsessie met muziek te komen verzorgen op aanraden van één van m’n voormalige cursisten. En om er een woordspeling van te maken: het was ADEMbenemend. Ik ben zelf heel erg streng op m’n diensten en hoe deze worden afgeleverd aan mijn klanten. Daarom is werken met externen altijd spannend: ‘zal het goed genoeg zijn?’ Maar Robin, die de muziek verzorgde en Noemi die het ademwerk op zich nam, waren meer dan goed genoeg. Ze waren geweldig. De sfeer en veiligheid die gecreëerd werd tot het allereerste en laatste stemgeluid van Robin zinderen nog steeds na en laten me een week later nog steeds glimlachen wanneer ik er aan denk. Ik huurde hen in als afscheidscadeau voor m’n deelnemers en ik moet zeggen dat van alle dingen die ik organiseerde met externen, dit veruit het beste was.
Een zeer gepassioneerde en vaardige muzikant. Hij speelt zoveel verschillende instrumenten, tegelijkertijd, dat de sessie steeds verrassend blijft. Goede begeleiding van de sessies, bovendien een dijk van een stem. Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid