facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertoys Keerbergen

Intertoys Keerbergen

Info

Speelgoed

Adres: Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015 51 16 82
Stad: Keerbergen
Route: Mechelsebaan 95
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Www intertoys be webshop, Speelgoedwinkel, Speelgoedwinkel in de buurt, Intertoys Keerbergen Sport, Speelgoedwinkel Mechelen, Ingelberts webshop, B Toys Lego, 2Sport Keerbergen
Recensies
Had voor een te hoge prijs gekocht. Als je dit wilt teruggeven krijg je in ruil een waardebon voor...geen geld terug...Terwijl de algemene voorwaarden voor online verkoop dit wel toelaten...In winkelaankoop heeft blijkbaar andere regels die nergens zijn vermeld.
Het is als thuiskomen. Van kinds af aan wandel ik door de gangen van deze speelgoedwinkel. Al jaar en dag is dit de referentie, dé speelgoedwinkel in de buurt die steeds mijn voorkeur krijgt. Een mooi ge-etaleerde verzameling van het allerleukste speelgoed, modelbouwpakketten, gezelschapsspellen, etc.
Vriendelijk personeel, maar met problemen is de baas onvriendelijk,
Veel keuze. Prijs nog schappelijk. Behulpzaam personeel
Echt slecht, werd heel slecht behandeld medewerkers zijn niet veriendelijk, ze vonden het raar dat ik een product niet in mijn kar had maar in mijn hand ze gingen me nakijken en al! Alsof ik een soort dief was! Zeer geschockd... Kom zoizo nooit meer terug...
Weken geleden een aantal cadeaus hier gekocht ivm Sinterklaas. Ruime keuze. Bleken er bij een bouwpakket van een auto twee rechter deuren te zitten. Doos was door zoonlief al zeer enthousiast geopend. Lees: zag eruit alsof hij ontploft was. Aankoopbon was inmiddels ook bij het oud papier beland. Toch werd er zonder problemen een andere doos geopend, werd 1 rechter deur omgeruild voor een linker deur en was er weer een zeer blij klein jongetje op deze aardbol. Kortom: wat een service. Zeker een aanrader dus. We kwamen er sowieso al graag omdat ze ook zeer veel educatief speelgoed hebben naast het gebruikelijke assortiment van gangbaar speelgoed.
Een verdiep met een ruim aanbod van sportkledij zonder opdringerige verkopers. Lift aanwezig voor personen met een beperking.
Leuke lokale speelgoedwinkel met heel veel keuze, heel ruim assortiment. Je kan ook makkelijk online bestellen en ter plaatse ophalen. Heel vriendelijk personeel.
Ruime keuze in voorraad, ook sportartikelen te verkrijgen in de Disport afdeling. Een ruime parking is voorzien net voor het gebouw, en zelf aan de overkant van de straat is er nog extra ruimte om te parkeren. Advies wordt er graag aangeboden, een seintje aan de medewerkers , en die staan je altijd met de glimlach bij voor advies.
Vriendelijk personeel. Prachtig geholpen. Geen enkele vraag was te veel. Gekochte producten werden netjes ingepakt in cadeau verpakking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid