facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intermarché

Intermarché

Info

intermarche saint-georges



"Intermarché est une enseigne de grande distribution, présente en Belgique depuis 1991. Aujourd’hui, ce sont près de 165 magasins qui vous accueillent dans toute la Belgique.Les points forts d’Intermarché ? Des prix bas, une grande proximité, et une taille humaine.- Des prix bas, pour donner l’opportunité à chacun d’accéder à tous les produits.- Des magasins de proximité, que ce soit géographiquement mais également humainement. Être proche des gens, c’est aussi les connaître pour les servir au mieux.- Des magasins à taille humaine, pour aller à l’essentiel, rapidement et à moindre coût."
Adres: Rue Albert 1er, 20, 4470 Saint-Georges, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +3242594213
Stad: Saint-Georges
Route: Rue Albert 1er, 20
Postcode: 4470


Openingstijden

Maandag: 00:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Intermarché folder, Facebook Intermarché Saint Georges de Mons, Intermarché Saint-Georges-sur-Eure, Prix gasoil INTERMARCHÉ Saint-Georges-de-Mons, Intermarché Nuits-Saint-Georges, Intermarché Nuits Saint Georges Drive, Intermarché st Georges de Mons, Facebook Saint Georges de Mons
Recensies
Winkel netjes, schoon, prijzen weergegeven,... Soms wat problemen met de versheid van de producten. Bij mijn laatste bezoek waren de bulk "verse" sperziebonen allemaal verwelkt, nogal wat waren verrot. In de kruidensalades in sachets van 1,19 voor 150g waren ze de volgende dag allemaal verlopen en niet meer heel mooi... Het is verre van de eerste keer.
Nogal gemengd.. artikelen ontbreken vaak. Groenten en fruit zijn de reis niet waard! Grote selectie van goedkoop vlees! Baguettes: de beste in de regio. Zeer jong personeel. Wasmachines en drogers op de parkeerplaats. Sinds ongeveer 3 weken staan ​​de rijen bij de kassa's eindeloos en zijn sommige klanten overweldigd.
Meer tevreden als voorheen te veel pre-balanceren in het vlees niet zo fresco in het geheel me discreet
Gemotiveerd personeel, respect, eigen goed gesorteerde winkel en kwalitatief goed eten.
Vuile winkel, ik vraag me af hoe vaak ze het schoonmaken. Zeer onbeschoft personeel, het voelt als een last. Veel vuil op de braadpan en overvolle prullenbak en niemand om het op te ruimen. De karren bewegen nauwelijks vooruit en hebben moeite om links/rechts te draaien degenen die zich in een kleine schuilplaats bevinden die half houdbaar is. Geen renovatie, volg het voorbeeld van je buren Carrefour Market, Delhaize, Aldi, ... En jij, niets gerenoveerd. MET LIEFDE: DYLAN DAXHELET :
Goede kwaliteit, uitstekend brood maar klein en niet erg warm
Schoon, opgeruimd en goede prijzen voor veel producten!
De winkel is goed. Een grote keuze aan producten. Kwaliteitsprodukten.
Personeel aan de top... Goede kleine keuze..
Ik hoorde net dat de afdeling slagerij, delicatessen en kaas zou worden gesloten om plaats te maken voor voorverpakte producten. Afgezien van het feit dat we vanuit ecologisch oogpunt alleen het gebruik van de vele plastic bakken die onze vuilnisbakken opblazen, proberen te verbeteren, een grote stap terug dus. De knipafdelingen waren echt de kracht van je winkel en de reden waarom ik naar je toe kwam, dus ik kom niet meer en ik weet dat andere mensen net zo ongelukkig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid