facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intermarché Chièvres

Intermarché Chièvres
Adres: Rue du Septième Wing 2, 7950 Chièvres, België
Telefoonnummer: 068 26 95 00
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Chièvres
Route: Rue du Septième Wing
Huisnummer: 2
Postcode: 7950


Openingstijden

maandag: 08:30–20:00
dinsdag: 08:30–20:00
woensdag: 08:30–20:00
donderdag: 08:30–20:00
vrijdag: 08:30–20:00
zaterdag: 08:30–20:00
zondag: 08:30–20:00

Recensies
In de top ! Het is schoon, goede sfeer, overzichtelijke schappen, klassieke maar ook exclusieve producten. Het personeel is vriendelijk. Bazen die aandacht hebben voor onze verwachtingen, responsief en toegewijd. Harde werkers zoals wij ze graag hebben, dat is fijn!
Prettige ontvangst en zeer goede slagerij ennZeer mooi en goed vlees. Het is geweldig, we moeten welngaan!!! .nEr is ook een verandering in het dieet. Het is perfect !!!!. Ook ben ik één belangrijk ding vergeten: er is een nieuwe manager die heel dicht bij de mensen en zijn medewerkers staat. Goed gedaan!!!. en bovendien is het nu een Intermarché; Voor mij is het in alle opzichten perfect. Yupiiiiiiiii!!!.Voor de slagerij is alles veranderd, er wordt prachtig vlees in mooie bakjes geplaatst en niet te vergeten denheerlijke wijnafdeling, het is de omweg waard!!!.
De merkverandering is echt goed gedaan, de winkel is nog beter dan voorheen! Vooral groenten en fruit, wat een verandering! Echt blij dat het altijd hetzelfde personeel is, zelfs in de slagerij GEWELDIG!
Geweldige winkel, niet veel mensen, dat is goed
Topwinkel, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, ik vind altijd wat ik nodig heb, de schappen zijn altijd goed gevuld in vergelijking met andere winkels en de popafdeling is ongelooflijk, de groenten en fruit zijn van goede kwaliteit, de bakkerijafdeling heeft altijd iets om mijn smaakpapillen te prikkelen en de versafdeling is ook niet slecht, ik doe er graag mijn boodschappen, de kassa is altijd prettig met de attente en altijd glimlachende kassamedewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid