facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurtoepassingen

Interieurtoepassingen
"MAANDAG ENKEL OP AFSPRAAK. Zowel particulieren als bedrijven vinden bij Woodcreations een ruime keuze aan maatwerkmeubelen zoals tafels, kasten en zitelementen. Een groot deel van de collectie komt uit onze eigen fabrieken en is van design tot vervaardiging van Belgisch/Nederlandse makelij. Dat stelt ons in staat om naast een hoge kwaliteit ook een eerlijke prijs te garanderen. De klasse en stijl van de originele en karakteristieke meubels en woonaccessoires zullen u zeker overtuigen van ons vakmanschap en maken een rondgang door onze toonzaal tot een verrassende belevenis."
Adres: Lochterdijk, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32485214864
Stad: Neerpelt
Route: Lochterdijk
Postcode: 3910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gunter Schuurmans Vliegenramen & -deuren Gunter Schuurmans Vliegenramen & -deuren 57 meter Absolute top. Goed product, perfect passend, zeer schappelijke prijs =goedkoop
S e s : Bestratingen en tuinaanleg S e s : Bestratingen en tuinaanleg 3 km Bestratingen Rioolwerken Tuinaanleg Vloeren Grondwerken
Recensies
Prachtige meubels. Kwaliteit. Enige minpunt is een leveringskost van 99 euro voor 75km afstand. Gegroepeerde levering
Van eerste contact tot en met levering prima service. Voor kwaliteitsvolle tafels, kasten, stoelen, banken, ... kan je terecht bij Woodcreations. Met hun jarenlange kennis leveren ze producten af op maat van de klant. Er mag evengoed een pluim gaan naar de transportfirma. De levering moest gebeuren op 1e verdieping, maar dit was niet gebriefd. Ze keerden later op de dag terug voor de levering met een ingehuurd verhuisliftje. Aanrader!
Na heel wat meubelwinkels te hebben bezocht, toevallig hier terechtgekomen. Een uithoek van de provincie maar wat een verademing... : hele mooie en unieke tafels, stoelen, fauteuils..... Geen "13 in een dozijn meubels" maar ambachtelijk op maat gemaakte stukken met net dat tikkeltje meer. Heel veel afmetingen, combinaties...mogelijk. Top kwaliteit voor een eerlijke, betaalbare prijs. Zeer nette winkel ook met vriendelijke ontvangst, inclusief tasje koffie ! Geen opdringerig gedoe maar wel heel goede vakkundige uitleg. Duidelijke communicatie ivm de leverdatum en een perfecte en stipte uitvoering er bovenop. Hier wordt een mens goedgezind van !!
Ik heb op veel sites rondgekeken voor planken aan mijn muur in mijn kamer. Ik heb gekozen voor Woodcreations en raad dit zeker aan! De plankjes zijn gemaakt van mooi materiaal en de kwaliteit straalt er van af. Daarnaast is de service top. Eén van de plankjes was helaas beschadigd door de post maar dit werd meteen opgelost voor mij. Ik had dezelfde week nog mijn plankje ontvangen.
Topkwaliteit meubels en topservice. Levering en plaatsing zijn verzorgd. Ze laten alles netjes achter en zijn zeer vriendelijk en professioneel. Ze staan je ook bij met raad en tips in verband met de indeling en keuze van de meubels. De meubels zijn niet voor ieders budget maar kwaliteit kost geld. Zoek je kwaliteitsmeubels, hier moet je zijn. Een echte aanrader!
Heel tevreden van Woodcreations en werknemers. Leuk contact in de winkel, duidelijke uitleg, kennis van zaken, heel mooie showroom en top verkoper. Netjes en met voorzichtigheid geleverd en geplaatst. Degelijke kwaliteit aan de juiste prijs. Wij komen binnenkort weer terug
Enorm blij met onze nieuwe meubels van Woodcreations! Met bijpassende olijfkleurige stoeltjes zijn wij hartstikke tevreden. Woodcreations geeft goede adviezen, levert top kwaliteit, zijn klantvriendelijk en geeft een prachtig eind resultaat. Bedankt Woodcreations!
Hele mooie spullen en goed advies maar niet voor ieders budget. Hun prijzen zijn echt niet goedkoop. Ook hun ligging als winkel snap ik niet. Ik denk dat ze daardoor ook een pak minder klanten binnen krijgen.
Goede service, vriendelijke zaakvoerders en bij levering alles netjes achtergelaten. Kwaliteitsmeubelen voor een correcte prijs!
Heel erg tevreden over de uitstekende service, vriendelijkheid van het personeel en de prachtige tafel in onze living, een absolute aanrader voor wie op zoek is naar houten meubelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid