facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InterieurLin

InterieurLin

Info

Interieur
Analyse / Ontwerp / Begeleiding / Verkoop / Vakkundige afwerking

Lichtstudies
Analyse / Begeleiding / Verkoop / Vakkundig Installatie

Adres: Doelstraat 55, 1741 Ternat
Telefoonnummer: 02 582 03 76
Stad: Ternat
Route: Doelstraat 55
Postcode: 1741



op zoek naar gerelateerd: Binnenhuisarchitect verlichting
Recensies
Typische reseller die aankoopt en verkoopt met als hoofddoel winst. Voor ons project bijvoorbeeld was er binnen het budget een ontwerp voorzien specifiek op maat van het appartement. In dit ontwerp lieten ze dan 1 kast weg zodat je bijna verplicht bent om hoog supplement te betalen voor een complete keuken.
Hiermee geef ik vandaag 5/4/2023 mijn herziene score en niet meer de 1 ster die ik gaf op 25/3 maar intussen kan ik - wegens correcte benadering van de zaakvoerster - 4 sterren geven.
Zeer goed ontvangen geweest met een correcte uitleg. Helaas nadien totaal niets meer gehoord over de offerte die opgesteld ging worden, ook niet nadien de plannen werden doorgestuurd. Spijtig !
Geen antwoord op 2 mails. Lijken geen interesse te hebben in particulieren met relatief kleine opdrachten. Ik had op zijn minst een antwoord verwacht.
Goed advies. Vriendelijk en gedienstig. Ik ben heel tevreden over mijn verlichting.
Baba doet het werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid