facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurarchitect Roel Haagdoren

Interieurarchitect Roel Haagdoren
"Al meer dan 10 jaar lang ontwerp ik exclusieve, tijdloze interieurs. Steeds weer stel ik vast dat opdrachtgevers tegen verbouwingen opzien. Bau Interieur zorgt daarom voor een sterk ontwerp en neemt indien gewenst het hele project van u over."
Adres:
Telefoonnummer: +32495290894
Stad: Lommel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feelgoodcreators Feelgoodcreators 5 km Ilse & Theo brengen jouw in balans met zowel het uiterlijke als het innerlijke goed v...
De Toonkamer wonen en interieur De Toonkamer wonen en interieur 5 km Zeer goede informatie en ontvangst
Mint Architecten Mint Architecten 5 km deskundig & behulpzaam & vriendelijk
3D-Architectuur 3D-Architectuur 6 km 3D-Architectuur is een dynamisch bureau uit Lommel, waar architectuur & interieur gec...
ben AS, bureau voor architectuur en stedenbouw ben AS, bureau voor architectuur en stedenbo... 6 km architectuur, stedenbouw, ruimtelijke planning
Suzy Vandeplas architect Suzy Vandeplas architect 6 km Om eens met de conclusie te beginnen: Suzy is geweldig. Gedurende het ganse bouwproce...
PCS PCS 10 km Tot nu toe super geholpen! Vriendelijk en snel. Een hele verademing t.o.v. Telenet, d...
Recensies
We hebben met Roel twee mooie projecten in ons huis op een geslaagde manier afgewerkt. Het betrof de vernieuwing van onze leefruimte en een complete badkamerrenovatie. Het resultaat is volgens ons erg mooi en verhoogt ons leefcomfort en ons ‘thuis’-gevoel. Wat we bijzonder op prijs stelden in de samenwerking was de correcte en nauwgezette opvolging van elke fase van de projecten, inclusief alle interacties met de potentiële leveranciers, de creativiteit van de voorstellen, het oog voor detail en de dialoog met ons als klant om tot een goed resultaat te komen.
Onlangs hebben we dit mooie badkamerproject mogen verwezenlijken in samenwerking met Bau Interieur. Roel Haagdoren, de man achter dit bureau, is aangenaam in omgang en levert duidelijke informatie. Hij luistert naar andere mensen, en respecteert alle input van de vakmannen ter plaatse. Geen ergernissen, geen frustraties. Zo moet het zijn. Het was een zeer fijne samenwerking, voor herhaling vatbaar. Dank je wel Roel.
Onze verbouwing is meer dan geslaagd! Het is altijd superfijn samenwerken met Roel
We kozen ervoor om met Roel samen te werken voor onze nieuwbouw. Ons huis voelt meteen aan als een echte thuis. Warm, hedendaags en met kindvriendelijke materialen. Exact zoals we het wouden. Wij raden Roel zeker aan! Hij luistert naar de wensen en is bovendien heel professioneel en eerlijk.
Reeds 2x samen gewerkt met Roel en steeds heel tevreden. Krijgen ook vaak complimentjes over ons interieur!
Heel mooi Kerstcadeautje gekregen van mijn dochters, gekocht bij Bau Interieur. Snelle reactie op mail, goede servicethuis bezorgd . Echt kwaliteitsprodukt dat een mooi plaatsje gekregen heeft op mijn dressoir!
Zeer fijne samenwerking gehad met Roel. Altijd bereid om goed te luisteren naar je wensen en advies te geven om de juiste keuzes te maken voor kleur, interieur en design als je het daar zelf moeilijk mee hebt !
Zeer fijne samenwerking met Roel. Hij wist onze vraag om te vormen tot een stijlvol ontwerp waarin eenvoud, rust en warmte centraal staat. Zoals we dat wilde.
Tevreden van het resultaat.
Vertaald door Google We hebben nu twee keer samengewerkt met Bau Interieur en interieurarchitect Roel. Beiden waren complete projecten van ontwerp tot uitvoering. 1e project was de transformatie van een kleine kamer beneden naar een handige, moderne kantoorruimte met veel opbergruimte. Het 2e project was het ontwerpen en implementeren van een familiebadkamer inloopdouche, ligbad, twee wastafels, canbinet, enz. uitgaande van een onafgewerkte onbewerkte kamer. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten, en met Roel's ijverige opvolging om tevreden klanten te verzekeren. Sterk aanbevolen! Origineel We have now worked two times with Bau Interieur and interior architect Roel. Both were complete projects from design-to-execution. 1st project was the transformation of a downstairs small room to a useful, modern office space with lots of storage. 2nd project was to design and implement a family bathroom walk-in shower, bathtub, two sinks, canbinet, etc starting from an unfinished raw room. We are very satisfied with the end results of both projects, and with Roel's diligent follow-up to ensure satisfied customers. Highly recommended!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid