facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurarchitect Chantal Duchateau

Interieurarchitect Chantal Duchateau

Info

Interieurinrichting op maat. Van advies tot een volledige realisatie van uw bouwproject. Ieder project, klein of groot, is voor ons een nieuwe uitdaging!



"Chantal Duchateau staat bekend voor haar interieur-en tuinarchitectuur. Een eigentijdse ontwerpstudio waarbij het ontwerpen en adviseren over interieurinrichting, design en het buitenleven centraal staan.U kan bij ons terecht voor advies op maat op verschillende gebieden zoals ontwerp, styling, verlichting, kleuradvies of 3D visualisaties.Maar ook voor de begeleiding en opvolging van totaal projecten, kunt u op onze expertise rekenen.Samen met erkende en ervaren specialisten zorgen wij voor een naadloze oplevering van uw totaalproject. Een volledige ontzorging van ontwerpfase tot de uitvoering!"
Adres: Hangveld 28, 3621 Rekem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 320485139495
Stad: Rekem
Route: Hangveld 28
Postcode: 3621


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid