facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurarchitect Bo Cloot

Interieurarchitect Bo Cloot

Info

Als zelfstandig interieurarchitect ga ik graag de uitdaging aan om al uw droomprojecten uit te werken a.d.h.v. gedetailleerde plannen en 3D visualisaties.

Geschiedenis

Hallo,

Ik ben Bo en ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken!

Als zelfstandig interieurarchitect ga ik graag de uitdaging aan om al uw droomprojecten te realiseren, dit aan de hand van gedetailleerde plannen en 3D visualisaties. Samen met u creëren we ruimtes die volledig naar uw eigen smaak en stijl ontworpen zijn. Van advies tot een volledige realisatie, grote of kleine projecten, van landelijk tot modern. Zelfs verbouwingen of tuinontwerpen, het gaat veel verder dan enkel interieur!

Interesse? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen. Ik help u graag verder!



"Sinds 2017 ga ik als interieurarchitect onder de naam STUDIO BC de uitdaging aan om al uw droomprojecten uit te werken aan de hand van plannen en 3D beelden, dit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Gaande van advies of herinrichting tot een totale renovatie of kleine uitbouw.Ook voor de uitvoering en opvolging kan je bij mij terecht. Samen met mijn team van ervaren aannemers stellen we een totale offerte van de werken op en voeren we het ontwerp tot in de puntjes uit. Wij bieden het totaal plaatje aan, van ruwbouw tot afwerking. Zorgeloos verbouwen door middel van een goede opvolging en planning!"
Adres: Steenselbergweg 43, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: +32474398110
Stad: Lanaken
Route: Steenselbergweg 43
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marres Interieur Marres Interieur 2 km Zeer mooie winkel met diverse topmerken en topservice door Peter Marres himself.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid