facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieur Madeko

Interieur Madeko

Info

Wij zijn gespecialiseerd in alle maatwerk (meubels, keukens, burelen,...), alsook alle binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, gyproc, isolatie, uitbouw,...)

Geschiedenis

Zaakvoerder en geregistreerd aannemer Wouter Coussee had 20 jaar ervaring in de interieurbouw opgedaan, voor hij vol enthousiasme Interieur Madeko oprichtte. Aan de basis van Interieur Madeko ligt een passie voor hout.

We hebben een eigen atelier met machinepark, waar we alle maatmeubilair en interieurprojecten realiseren, dit met oog voor een verfijnde afwerking. Alles verloopt in samenspraak en volgens de wensen van de klant, volgens uw of ons ontwerp.

Bij Interieur Madeko ligt het accent zowel op kwaliteit, duidelijke prijszetting, flexibiliteit als op een gepersonaliseerde klantenservice. Elke opdracht wordt met evenveel inzet behandeld.

Adres:
Telefoonnummer: 0032496031491
Stad: Bissegem


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GG Reno-Wood GG Reno-Wood 503 meter Renovaties en schrijnwerken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid