facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieur Lagae

Interieur Lagae

Info

U kan bij Niels terecht voor Totaalinrichting - Kasten op maat - Parket - Keukens - Badkamers - Plafond & muren - Zolderinrichtingen.

Geschiedenis

Totaalinrichting - Kasten op maat - Parket - Keukens - Badkamers - Plafond & muren - Zolderinrichtingen



"Wilt u uw interieur een boost geven? Met de prachtige op maat gemaakte meubelen van Interieur Lagae in Sint-Eloois-Winkel geeft u uw woning een unieke en stijlvolle uitstraling. In het atelier worden de meubels op ambachtelijke wijze ontworpen en gemaakt. De duurzame materialen worden zorgvuldig afgewerkt zodat het een unieke toevoeging is aan uw interieurdesign. Bij Interieur Lagae kunt u rekenen op een brede dienstverlening. Zo kunt u onder andere terecht voor op maat gemaakte keukens, op maat gemaakte badkamers, het plaatsen van gevelbekleding, het plaatsen van haarden, inrichten van zolders en zij kunnen zelfs parketvloeren leggen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken."
Adres: Gullegemsestraat 42, 8880 Sint-Eloois-Winkel
Telefoonnummer: 0476796556
Stad: Sint-Eloois-Winkel
Route: Gullegemsestraat 42
Postcode: 8880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Jonckere :: Marketing - Communicatie - Events De Jonckere :: Marketing - Communicatie - Ev... 311 meter Marketing - Communicatie - Events
Care2Cover Care2Cover 552 meter Uitstekende service en een erg mooi resultaat
Recensies
Ik had een deur die spande met een kapot slot en er was weer eens geen enkele timmerman die beschikbaar was om me even te helpen die deur te laten normaal functioneren. Te weinig werk, te weinig geld te verdienen. Niels hielp me dezelfde week nog, de deur werkt weer perfect. Dank u Niels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid