facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interbike

Interbike

Info

Reeds 30j het adres voor Moto's, (moto)scooters, accessoires & kledij in het Waasland!

Geschiedenis

Het Kawasaki adres voor het Waasland! Wij bieden een volledig gamma aan gaande van sport over cruiser tot chopper alsook (moto)scooter, accessoires en kledij.



"Interbike Lokeren is the place to be voor Kawasaki Motorfietsen en bromfietsen.Vader Johan en zoon Nicky hebben hun sporen beiden verdiend in de racerij en staan altijd met de glimlach klaar om u verder te helpen."
Adres: Dr. Vannestestraat 9, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 09 348 26 81
Stad: Lokeren
Route: Dr. Vannestestraat 9
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Motorwinkel Dendermonde, Kawasaki dealer Belgie, Inter bike, Moto afbraak Lokeren, Motorkleding lokeren, Bike Parts Zele, Nicky De Wit Interbike, Interbikes Tienen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ace Cars & Bikes Ace Cars & Bikes 2 km Zeer hulpzame mensen! Inmiddels mijn 4de wagen aangeschaft bij Ace Cars en altijd sup...
Sherco Schepens Sherco Schepens 3 km Top dealer. Peter is iemand die zijn uiterste best doet om de klant tevreden te stell...
Bikes2Bits Bikes2Bits 4 km Geen detail beschrijving of detail foto's. Afgebroken boutjes op plekken waar geen bo...
Recensies
Ondanks ontstane discussie over de miscommunicatie, zorgden ze voor hoffelijkheid en goede dienstverlening vanaf begin tot en met laatste moment. Met een goede gevoel en goede indruk vertrokken met herstelde motor. Me zie je daar zeker terug!
Snel geholpen, kom er al jaren.
Altijd goede en vriendelijke service door Johan en Nicky. Nicky heeft mij goed verder geholpen met mijn zx6r!
Om de 3000 km een bougie steken, welke volgens de handleiding slechts om de 12000 km dient te gebeuren, denkende dat wij de handleiding van de moto niet doorlezen of wij maar domme niets wetende consumenten zijn. Dikke proficiat???
Goede service en klantvriendelijk ook als nieuwe klant
Goede service en als ik vragen heb over mijn motor hebben ze mij altijd gedetailleerde info gegeven.
Altijd met een glimlach en behulpzaam, naar mijn gevoel uitermate professioneel, begripvol en klantvriendelijk. Er wordt genoeg tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en ik vertrek er telkens met een goed gevoel. Gewoon TOP!!!
Heb in het verleden een brommer binnen gedaan om te maken, ze waren zo eerlijk om te vertellen dat het om een hopeloos geval ging. Klantvriendrlijkheid super.
Altijd stand by voor hulp te bieden. Al paar keer Goede ervaringen gehad met Johan. Dienst na verkoop/onderhoud kan volgens mij niet beter..!
Heel vriendelijk en behulpzaam. Staan steeds klaar om te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid